BIVŠI PARTNERI

Demi Moore podijelila novosti o zdravstvenom stanju Brucea Willisa

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Iako su se glumac Bruce Willis i glumica Demi Moore razveli se prije više od 20 godina, ostali su bliski. Dok je promovirala svoju novu emisiju Feud: Capote vs. The Swans, Moore je podijelila novosti o zdravstvenom stanju Willisa.

,,Mislim da, uzimajući u obzir okolnosti, on se jako dobro nosi“, kazala je Moore tijekom gostovanja na Good Morning America.

Prisjetimo se, Bruce Willis, zvijezda hit filma Umri muški, povukao se iz glume 2022. godine nakon dijagnoze afazije i problema s kognicijom. U veljači 2023., njegovi su najmiliji otkrili da se njegovo stanje pogoršalo i da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija. Obitelj glumca navodno boravi pod jednim krovom usred njegovih zdravstvenih poteškoća.

Moore i Willis su se razveli 2000. godine, ali dijele tri odrasle kćeri, Rumer, Scout i Tallulah.

,,Ono što ću reći je ono što govorim svojoj djeci, a to je važno je samo prihvatiti ih onakvima kakvi jesu i ne držati se onoga što nije. Jer iz toga proizlazi velika ljepota, slatkoća, ljubav i radost”, “, rekla je Moore na GMA.

Bivši par i dalje dijeli obiteljska i prijateljska iskustva kroz godine. Willis je trenutno u braku s Emmom Heming Willis, s kojom dijeli dvije male kćeri, Mabel i Evelyn. Par, koji se upoznao 2007. i vjenčao dvije godine kasnije, nedavno je proslavio 16 godina zajedno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini