BEZ ZADRŠKE

Justin Timberlake želi se ispričati "apsolutno nikome" usred kontroverze s Britney Spears

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Američki pjevač i glumac Justin Timberlake podijelio je svoje mišljenje o ispričavanju na nedavnom koncertu nekoliko dana nakon što je Britney Spears iznijela opću ispriku za određene dijelove sadržaja u svojoj memoarskoj knjizi.

,,Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam apsolutno nikome“, rekao je na pozornici prema snimkama podijeljenim na društvenim mrežama.

Daily Mail izvijestio je da je Justin potom izveo svoju pjesmu iz 2002., Cry Me A River, za koju se već dugo nagađa da govori o njegovom prekidu sa Spears.

Iako povijest odnosa između Britney i Justina, kao i njihovi javni sukobi, idu više od dva desetljeća unatrag, nedavno su se ponovno pojavili u pop kulturi, i to s izdavanjem Britneyine memoarske knjige The Woman in Me u listopadu.

Stoga su, kad je Justin objavio novi singl Selfish krajem siječnja, Britneyini obožavatelji požurili s emitiranjem njezine pjesmu istog imena iz 2011., kako bi premašila uspjeh nove Justinove pjesme na ljestvicama (što je i učinila).

Ali samo nekoliko dana kasnije, Britney je progovorila o svojoj memoarskoj knjizi i Justinovoj novoj pjesmi pokušavajući raščistiti situaciju. ,,Želim se ispričati za neke stvari koje sam napisala u svojoj knjizi. Ako sam uvrijedila neke ljude koje stvarno volim, iskreno mi je žao“, napisala je u od tada obrisanoj objavi na Instagramu, uz video nastupa svog bivšeg partnera. ,,Također želim reći da sam zaljubljena u Justinovu novu pjesmu Selfish. Tako je dobra”, dodala je.

Među elementima njihovog odnosa koji su ponovno razmotreni u The Woman in Me, Britney je otkrila da je imala pobačaj dok je izlazila s Justinom i da je pjevač prekinuo s njom putem poruke. Osim toga, dotakla se i zloglasnog intervjua s Diane Sawyer iz 2003. i pojasnila da je obim njezinog varanja Justina uključivao samo jedan poljubac s Wadeom Robsonom.

Osim nedavnih izjava na pozornici, Justin – koji dijeli djecu Silasa i Phineasa sa suprugom Jessicom Biel – nije se javno oglasio o memoarskoj knjizi, iako je izvor za E! News prije objave knjige dojavio da se Justin “osjeća sjajno” i da “radi na glazbi i voli ono što stvara.”

I dok je uglavnom ostao šutljiv o nedavnom dramatičnom događaju, 2021. godine se javno ispričao Britney. ,,Duboko se ispričavam za vrijeme svog života gdje su moji postupci doprinijeli problemu, gdje sam govorio što nisam trebao ili se nisam zalagao za ono što je ispravno“, napisao je tada, nakon što je dokumentarna serija Framing Britney Spears ponovno stavila njihovu prošlost u središte pozornosti. ,,Shvaćam da sam zakazao u tim trenucima i mnogima drugima te profitirao od sustava koji odobrava mizogniju i rasizam”, zaključio je tada.

Inače, veza između Britney Spears i Justina Timberlakea bila je jedna od najpoznatijih i najpraćenijih ljubavnih priča u svijetu slavnih krajem 1990-ih i početkom 2000-ih. Započeli su svoju romansu sredinom 1990-ih, a njihova veza postala je javna sredinom 1999. godine.

Par je brzo postao simbolom mladalačke ljubavi, te je njihova prisnost bila u središtu pozornosti javnosti. Međutim, 2002. godine došlo je do razlaza, a Timberlakeova pjesma Cry Me A River smatra se aluzijom na njihov prekid. Nakon godina šutnje, njihova prošlost ponovno je privukla pozornost javnosti s izlaskom Britneyine memoarske knjige u kojoj su otkrivene kontroverzne pojedinosti iz njihove veze.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater