18+

Heidi Klum otkriva sočne detalje svog seksualnog života

| Autor: Portal NoviList
(Reuters)

(Reuters)


Supermodel Heidi Klum gostovala je u novoj epizodi popularnog podcasta Call Her Daddy, i nije se suzdržavala u otkrivanju nekih detalja o svom seksualnom životu.

U emisiji se, za početak, otvorila i o svom tipu muškarca: ,,Pogledajte moju prošlost, nemam tip. Bila sam s nekim ćelavim, stvarno starim, duge kose, mršavim. Njihove osobnosti također su bile vrlo, vrlo različite. Na kraju dana, želite nekoga s kim se osjećate ugodno“, kazala je, dodavši: ,,Netko zbog koga se osjećaš sjajno i tko te zaista vidi. I nastavi te vidjeti.”

Klum je trenutno udana za Toma Kaulitza, koji je 16 godina mlađi od nje (što je izjavila više puta tijekom epizode podcasta). Dok je u podcastu s oduševljenjem hvalila svog supruga, Klum je također rekla da joj nedostaje “povremena njemačka kobasica” dok živi u Americi – govoreći o hrani. Međutim, razgovor je ubrzo skrenuo u drugom smjeru. ,,Pa, ja imam muža Nijemca”, rekla je.

Voditeljica podcasta Alexandra Cooper našalila se: ,,Dakle, volite njemačku kobasicu u oba smisla.” Klum je rekla da je tijekom života jela “mnogo različitih kobasica”, pa dodala: ,,Ali završila sam s njemačkim. Njemačke kobasice, što reći.”

Kasnije u epizodi, razgovor se vratio na škakljivu temu, a Klum je priznala da su najluđa mjesta na kojima je imala seks “u avionu” i “u vodi”. Kada je riječ o avionu, manekenka je pojasnila da je tada letjela “privatno”. Što se tiče vode, Klum napominje da je “slana voda bolja”.

Tijekom podcasta, voditeljica je nazvala Klumovu kći, Leni. 19-godišnjakinja je sa svojim prijateljima podijelila priču o pronalasku maminog “seks ormara” – mjesta gdje Klum drži svoje igračke za seks. ,,Mislila sam da je to najcool stvar ikada, prolazila sam kroz to sa svojim prijateljima”, prisjetila se Leni, te dodala: ,,Zaista nisam imala pojma što je to i moja se mama nakon toga jako naljutila na mene.”

Osim toga, poznato je i da je Klum svake godine kraljica Noći vještica s ludim kostimima. Manekenka je rekla da će njezin kostim Jessice Rabbit iz 2015. biti onaj koji će nositi za “igranje uloga u spavaćoj sobi”.

Kada je upitana što ju najviše ”pali”, Klum je odgovorila: ,,Samo moram pogledati svog muža”,  istaknuvši da je izrazito seksualna osoba. ,,Na ljestvici od razborite do potpune nakaze, gdje si Heidi?” upitala je Cooper. Klum je odgovorila, otkrivši da je na toj ljestvici “devetka”.

Naposljetku, Klum je svoj seksualni život u tri riječi opisala “beskrajnim, vrelim [i] divljim”. ,,Zašto ne bi koristili igračke? Ako traje nekoliko sati, svašta se može dogoditi. Mislim da je ženi lakše nego muškarcu, pa je stvar u tome da muškarac mora imati puno više izdržljivosti. Muškarci su obično ti koji ne mogu tako dugo… moj suprug može”, zaključila je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater