BEŠĆUTNI SUSTAV

Severina odgovorila Milanoviću: "Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu"

| Autor: Novi List
Severina (Snimio Marko Lukunić / Pixsell)

Severina (Snimio Marko Lukunić / Pixsell)


Nakon što je predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, komentirao situaciju u kojoj se našla Severina, ona mu je sada odgovorila putem društvenih mreža.

Naime, predsjednik je danas posjetio Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu povodom obilježavanja Međunarodnog dana obrazovanja, te se prilikom davanja izjava za medije osvrnuo i na ”slučaj” Severine. ,,To traje devet godina, taj dječak je vjerojatno sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ne mogu o tome govoriti, ali gdje su tu sudovi? Sada je postupak vraćen na prvu instancu, i kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može, nije nadležan. Ne znam, možda je Ustav krivo napisan? To je ozbiljna tema”, proučio je.

Severina je podijelila video izjave na svojem Instagram profilu, te uz nju napisala i svoj odgovor.

,,Poštovani Predsjedniče, nije 9 godina, 11 godina to traje“, ustvrdila je za početak, pa nastavila: ,,Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća – bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom.”

,,I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih. I nije poludio …ali i Vi predsjedniče morate shvatiti da je upravo predsjednik Vrhovnog suda ovo vratio ponovo na prvu instancu… I što ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku“, zaključila je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter