PAR JE ROĐEN

FOTO / Gigi Hadid i Bradley Cooper potvrđuju šuškanja o romansi zajedničkim izlaskom

| Autor: Novi list
(Reuters)

(Reuters)


Tri mjeseca nakon što su izazvali glasine o mogućoj romansi, supermodel Gigi Hadid i glumačka zvijezda Bradley Cooper potvrdili su šuškanja tako što su Londonom prošetali držeći se za ruke.

Odjevena u tamnosmeđu kožnu jaknu i bež hlačama, Gigi je ostala blizu glumcu tijekom ugodne šetnje, a viđena je i kako se grije stavljajući ruku u džep Bradleyjevog plavog kaputa dok su čekali da prijeđu cestu. Nakon što se promijenilo svjetlo za pješake, Bradley – koji je bio umotan u džemper s kapuljačom, hlače s vojničkim uzorkom i plavu kariranu kapu – ponovno je uzeo Giginu ruku dok su nastavljali šetnju.

(Foto: X)(Foto: X)

Ovaj zajednički izlazak dolazi tjednima nakon što su Gigi i Bradley, izgleda, dosegnuli važan trenutak u vezi, tako što su uživali u obiteljskoj večeri s majkom glumca, Gloriom Campano. Troje su se sastali u restoranu Giorgio Baldi u Los Angelesu prije nekoliko tjedana, ubrzo nakon što su Bradley i Gloria zajedno prisustvovali Zlatnim globusima 2024.

Ni Gigi ni Bradley nisu javno govorili o svojoj bujajućoj romansi. Međutim, družili su se više puta od listopada, kada su prvi put povezani tijekom večere s prijateljima u New Yorku. Prošlog mjeseca, Gigi je pokazala podršku Bradleyju kada je svratila po hranu na njegov kamion “Danny & Coop”.

Bivša Bradleyjeva partnerica, Irina Shayk, s kojom dijeli 6-godišnju kćer Leu, također je bila na debiju kamiona s hranom, iako se ona i Gigi nisu susrele. Prije Bradleyja, Gigi je povezana s njegovim dugogodišnjim prijateljem Leonardom DiCapriom 2022.

Također je hodala s bivšim članom benda One Direction, Zaynom Malikom – ocem svoje 3-godišnje kćeri Khai – s kojim se povremeno viđala gotovo pet godina dok se nisu konačno razišli 2021. godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum