STARI UNAZAD

Brad Pitt viđen na snimanju novog filma, oduševio mladolikim izgledom

| Autor: Novi list
(Reuters)

(Reuters)


Hollywoodski glumac Brad Pitt i dalje oduševljava svojim mladolikim izgledom, a zapažen je na snimanju još neimenovanog filma Formule 1.

Pitt je pokazao svoje zategnute ruke u praonici rublja, sa svojim kolegom Javierom Bardemom. Nosio je bijelu majicu, ističući tetovaže na rukama, te traperice plave boje s smeđim kožnim remenom.

Osim toga, Pitt se pojavio na stazi Daytona International Speedway, budući da će glumiti u filmu s tematikom Formule 1.

(Foto: X)(Foto: X)

Radnja uključuje priču u kojoj se Pitt, kao stariji vozač, vraća utrkivanju sportskih automobila. Film producira Jerry Bruckheimer, koji je također producirao “Days of Thunder”. Sedmerostruki prvak Lewis Hamilton ima ulogu kao producent i tehnički savjetnik, a redatelj je Joseph Kosinski, koji je režirao i “Top Gun: Maverick”.

Planirano je da će film biti pušten u ljeto 2025. Iako je holivudski glumac već desetljećima u industriji zabave, Pitt održava svoj izgled na način koji čini teškim povjerovati koliko je godina prošlo.

,,Svi u Hollywoodu komentiraju kako izgleda izvanredno za svoje godine i kako nije očito da je išta radio. Zapravo, ljudi misle da se stari unatrag jer izgleda tako dobro“, podijelio je dr. Jason Emer, certificirani dermatolog, s Fox News Digital. ,,To je vjerojatno zato što su nekirurški tretmani koje nude kozmetički dermatolozi i drugi estetski pružatelji, poput botoxa, filera i lasera, sada vrlo minimalni i suptilni, omogućujući čak i slavnim osobama poput Brada Pitta da obave tretmane i izgledaju normalno isti dan ili sljedeći dan, a da nitko ne zna njihovu tajnu”, otkrio je.

(Foto: X)(Foto: X)

Dr. Emer je istaknuo da Pitt možda prima tretmane poput mikroiglica, lasera i pilinga, kako bi ubrzao proces ozdravljenja i brže poboljšao rezultate. ,,Brad Pitt vjerojatno dobiva ove vrste naprednih tretmanskih protokola kako bi zadržao svoju kožu besprijekornom, bore minimalnim i kožu zategnutom, a da nitko ne zna“, zaključio je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater