otvorila se

Ella Dvornik: "Nikad nisam završila srednju školu"

| Autor: Novi List
(Screenshot Instagram)

(Screenshot Instagram)


Influencerica Ella Dvornik često je u središtu medijske pozornosti, a u posljednje vrijeme je pažnja usmjerena na njezin razvod od bivšeg partnera, Charlesa Pearcea. Sada je na konferenciji Beep Up priznala da nije završila srednju školu, te komentirala kako je to utjecalo na nju.

Naime, Ella je upisala Srednju Umjetničku školu u Zagrebu, no napustila ju je kad je bila drugi razred. U isječku s konferencije, koji sada kruži po TikToku, Ella je ispričala sve o tom iskustvu.

"Sve vrijeme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osjećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa", ispričala je Ella, te dodala: "Koliko god ljudi imali percepciju da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam na neki način morala boriti da nađem nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći":

Naposljetku je zaključila: "Sve vrijeme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno".

Zanimljivo je da je Ella napustila srednju školu kako bi snimala seriju Rođaci, no ta serija nikad nije ugledala svjetlo dana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater