IZAZOVI MAJČINSTVA

Kim Kardashian podučava svoje dijete umjetnosti konstruktivne kritike

| Autor: Novi list
(Foto: Reuters)

(Foto: Reuters)


U ovotjednoj epizodi The Kardashians, Kim Kardashian je progovorila o kritičnom pristupu svoje kćeri North West, kao i o trudu da je usmjeri na pravilan način.

U svojoj ispovijedi, osnivačica SKIMS-a, Kim Kardashian, šali se kako njena najstarija kćerka često bude “kritična” i daje“napomene” različitim dizajnerima tijekom proba.

,,Ovo je jednostavno njezin stil”, napomenula je Kim North, također dodajući da “bude blaga danas”, referirajući se na Northinusklonost da bude pretjerano ”izravna”. Kim je North također napomenula da: ,,Postoji način da budeš iskren, a da ne povrijediš osjećaje ljudi, pa želim da to naučiš. Jer postoji način da kažeš, ‘Znaš, možda mi se to ne sviđa'”

North je potom i sama pokušala isprobati ovaj pristup: ,,Znaš, možda mi se ne sviđa tvoja ogrlica ili tvoja odjeća, ali pokušavam te podržati jer ti znaš što ti se sviđa, znaš”, rekla je, a zatim upitala Kim ,,Je li to bilo dobro?”, na što joj Kim odgovara: ,,Da,to je bio dobar početak“.

Naposljetku je Kim zaključila: ,,North neće lagati, i to je sjajno. Dakle, pokušavam je naučiti da ne trebaš samo skočiti i izvrijeđati ljude bez razloga. Postoji način da to ublažiš.North može biti zaista zahtjevan kritičar, a onda pak bude najslađa ikada. Voli planirati iznenađenja inajpažljivija je djevojčica ikada“.

Inače, govoreći za GQ u članku na naslovnici njihovog izdanja Muškarca godine, osnivačica SKIMS-a otvorila se o svom stilu roditeljstva, rekavši da iako ne razgovara s terapeutom za sebe, majka četvero djece konzultira se s jednim kada je riječ o svojoj djeci.

Kardashian je ispričala o iskustvu s terapijom: ,,Pokušala sam malo prije nego što se moj brak završio. Imamterapeuta koji se bavi isključivo dječjom psihologijom s kojim razgovaram kako bih dobila savjete i prijedloge o roditeljstvu. Ponekad osjećam da jeuloga roditeljstva vrlo izazovna“.

Osim North, Kardashian je majka kćeri Chicago, te sinova Psalma i Sainta, koje dijeli s bivšim suprugom Kanye Westom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom