gradsko vijeće pule

AKTUALNI SAT: Vijećnicu Ivanu Mohorović zanimalo što je s dugom od 12 milijuna kuna koje Uljanik Standard potražuje od Grada. Direktor Fratarskog odgovorio - TO JE POTPUNO NEOSNOVANO

| Autor: Marcello ROSANDA
Ivana Mohorović (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Ivana Mohorović (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Na danas održanom aktualnom satu, vijećnica Ivana Mohorović iz NL Filipa Zoričića podsjetila je na trenutno goruće pitanje odnosa novog vlasnika tvrtke Uljanik Standard koji je najavio rušenje samačkih hotela, te je direktora Fratarskog upitala što je s dugom od 12 milijuna koji ta tvrtka sada potražuje od Grada.

Trenutni v.d. direktora Fratarskog Nebojša Nikolić kazao je da taj zahtjev Standarda smatra potpuno neosnovanim, te da se eventualno mogu dogovoriti oko otkupa svih spornih pokretnina.

"Sve ostalo (potraživanja za najam, op.n.) obračunato je na čudnovat način. Uostalom, Uljanik Standard nema ni djelatnost za iznajmljivanje takvih pokretnina. No, spremni smo razgovarati za otkup te opreme. Naime, 28. siječnja dostavili su nam tri zahtjeva za predujam. Prva dva se odnose na obračunatu naknadu za korištenje pokretnina, dok se treći zahtjev za predujam odnosi se na procijenjenu vrijednost tih pokretnina od strane ovlaštenog sudskog vještaka procjenitelja", kazao je Nikolić i napomenuo da te pokretnine Fratarski d.o.o. koristi još od samog osnutka društva kada je nosilo naziv Uljanik marina d.o.o. i čiji je osnivač, između ostalih, bilo upravo poduzeće Uljanik Standard.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum