DRUGI NOKAUT POPULARNE emisije

THE VOICE: OD PREOSTALIH TROJE NATJECATELJA IZ ISTRE, DVOJE IDU DALJE Doznajte tko je bliži zvijezdama te za koga je natjecanje završeno

| Autor: Zoran ANGELESKI

Bila si dobra, da bi čovek reč rekel, pohvalio je Gobac Ivu Islambegović iz Umaga koja je energično izvela 'The Power of Love' Celine Dione * Ines Nožica izvela je 'Baby, I love you' Arethe Franklin. 'Vidi se da si na pozornici kao kod kuće', rekao joj je mentor Ivan Dečak * Vanna je pohvalila Gianlucu: 'Bravo, sve ti je išlo u prilog i plava rasvjeta je bila u boji tvojih očiju, ti si pozitivan duh i ovo si odlično otpjevao'

 

U novoj dionici popularnog natjecateljskog pjevačkog showa "The Voice Hrvatska" sinoć je Puljanka Ines Nožica dobila priliku da nastavak natjecanja pokuša ostvariti u idućoj emisiji, kao i studentica solo pjevanja u Grazu Iva Islambegović iz Umaga, dok je ispao Gianluca Draguzet, mladi talentirani pjevač iz Kujići na Marčanštini.

gg

Usput, u prvoj nokaut emisiji pretprošle je subote ispala Istranka Angelica Zacchigna iz Dajle, studentica jazz pjevanja koja je tada energično izvela pjesmu "One night only" Jennifer Hudson.

"The Voice Hrvatska" zahuktao se u svojoj trećoj sezoni koji gledatelji Hrvatske radiotelevizije mogu pratiti svake subote nakon Dnevnika na prvom programu, a u sinoćnjoj drugoj epizodi Nokauta The Voicea, mentori Davor Gobac, Vanna, Ivan Dečak i Massimo Savić predvodili su četiri natjecateljska tima s isto toliko pjevač(ic)a. Na koncu su nakon izvedbi donijeli odluke koga od četvoro natjecatelja vode dalje, s kim se opraštaju, a komu daju drugu priliku - nastup u finalima nokauta iduće subote.

Na početku emisije Iva Islambegović iz Umaga, studentica solo pjevanja u Grazu energično je izvela pjesmu "The power of love" Celine Dione.

- Iva, bila si dobra, da bi čovek reč rekel, kazao je njen mentor Gobac i posebno pohvalio Ivu koja studira operno pjevanje i radi u Grazu, a na probe i nastupe dolazi autobusom. Njoj bi se profesori mogli naljutiti jer je ovdje, a klasičari znaju naljutiti na to, kazao je Massimo.

Vanna se prisjetila da joj je profesor rekao da je koloraturni sopran koji troši vrijeme na gluposti i da je tada posljednji put bila na satima pjevanja i, dodala je uz smijeh, pogriješila.

gg

Gobac je u nastavak natjecanja odlučio povesti Petru i Maroja, Ivi će dati drugu priliku, a Andreu je poslao doma, priznavši: "To mi je kao mi je netko srce izvadio".

U nastavku je svih četvero natjecatelja 'Tima Vanna' pjevalo   hrvatske pjesme, Darija Ramljak Gibonnijevu "Ako me nosiš na duši", Gianluca Draguzet Giullianovu "Gori more"

- Bravo, sve ti je išlo u prilog i plava rasvjeta je bila u boji tvojih očiju, ti si pozitivan duh u svakom smislu i ovo si odlično otpjevao, pohvalila ga je Vanna, a i njegovu izvedbu pohvalio je i Massimo.

Treća je nastupila Mija Mihanović koja je izvela "Četiri stađuna" Meri Cetinić, a zatim Ivan Sever "Sve ću preživit" Tedija Spalata. Vanna je brzo odlučila da s njom natjecanje nastavlja Darija. U trenutku kada je morala reći tko završava natjecanje drhtavim je glasom rekla da je to Gianluca Draguzet. Objavila je da put u The Voiceu nastavljaju i Ivan Sever i Mija Mihanović.

Prva iz 'Tima Ivan' nastupila je Ružica Čović koja je izvela "Ain't nobody" Chaka Khana, zatim je Goran Orešković otpjevao "Wicked Game" Chrisa Isaca, Denis Knežević "Betterman" Pearl Jama, dok je Ines Nožica izvela "Baby, I love you" Arethe Franklin.

- Vidi se da si ti na pozornici kao kod kuće, ti si uživala, a i publika je uživala, rekao joj je nakon izvedbe Ivan, koji je zatim brzo objavio da u nastavak s njim ide Ružica.

- S nama neće nastaviti osoba koja kao da sama sebe koči, a to je Denis, naveo je Ivan. Kod odluke o budućnosti Gorana i Ines naveo je da Gorana uzima u nastavak natjecanja, dok Ines daje drugu priliku koju će morati izboriti u sljedećoj emisiji - finalu nokauta u kojemu će uz preostale natjecatelje nastupiti i svi koji su dobili priliku još jednom izvedbom pridobiti mentora za nastavak natjecanja.

'Tim Massimo' zatvorio je preksinoćnju emisiju. Prvi je nastupio Roko Bunčić koji je izveo "Isn't she lovely" Steviea Wondera.

- Lijepo je ovo bilo, tek si od nedavno u braku i želim da jednu ovakvu pjesmu napišeš nekom djetetu koje će se nadam se dogoditi i da ćeš opjevati kako je i Stevie Wonder, kazao mu je Massimo nakon izvedbe.

Druga iz Tima Massimo nastupila je Petra Roško koja je izvela "Highway to Hell" AC/DC-a.

- Ti si moj heroj, jedina mama cijelom showu, stižeš se baviti djetetom, učiti, raditi, biti s nama na svim probama kada zatreba, a pritom imaš neviđeni pjevački talent koji će svi primijetiti, ocijenio je Massimo. Zatim je Ivo Kralj izveo Gibonnijevu skladbu "Žeđam" te kao zadnji Josip Palameta "The way you look tonight" Franka Sinatre.

Massimo je u nastavak natjecanja poveo Josipa, ali ne i Roka; drugu su priliku dobili Ivo i Petra. Finalna emisija The Voicea slijedi za malo više od mjesec dana - 22. veljače.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater