KONSTRUKTIVAN PRIJEDLOG?

PROMETNE GUŽVE I KAOS NA RIVI: "Vozila iz pravca Velog Vrha pokušavaju ući na parking i stvaraju totalni čep. NAPRAVITE NOVI ULAZ NA KAROLINU!"

| Autor: Duška PALIBRK
(Snimio Milivoj Mijošek/Arhiva)

(Snimio Milivoj Mijošek/Arhiva)


"U dane prometnih gužvi po Puli dodatni kaos stvara ulaz na parkiralište Karolinu, gdje vozila iz pravca Velog Vrha pokušavaju ući na parking i stvore totalni čep na Rivi", piše nam čitatelj iz Pule.

Ne zaustavlja se, međutim, na "otkrivanju" problema, već predlaže i rješenje ove prometne zavrzlame. Štoviše, daje si truda i to slikovno predstaviti. Puležanima i gradskim vlastima podastire zanimljiv idejni projekt o probijanju novog ulaza na parkiralište Karolinu, doduše nauštrb tamošnjeg parka.

- Trebalo bi napraviti novi ulaz s kružnog toka na parkiralište i zabraniti ulazak automobila kod Lučke uprave, jer tu nema desne trake za ulaz pa se kod gužvi stvori zastoj na glavnoj cesti, predlaže ovaj Puljanin.

Sadašnji ulaz/izlaz na parkiralište, koliko vidimo na projekciji, postao bi izlaz i to u pravcu prema Velom Vrhu, a tko želi u suprotnom smjeru, samo se okrene oko rotora na Rivi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini