U UTORAK U TISKANOM IZDANJU

Poseban prilog Sveučilišta Jurja Dobrile i Glasa Istre: STUDIRAJMO ZAJEDNO U PULI!

| Autor: Glas Istre
(Snimio Duško Marušić Čiči)

(Snimio Duško Marušić Čiči)


Sveučilište Jurja Dobrile u novu akademsku godinu ulazi s moderniziranim studijima, a sve o tome možete saznati u posebnom prilogu Sveučilišta Jurja Dobrile i Glasa Istre pod naslovom "Studirajmo zajedno u Puli" koji izlazi u utorak, 5. srpnja, u tiskanom izdanju Glasa Istre.

Na četiri stranice možete pročitati o jedinstvenom kreativnom konceptu #EvolveUnipu te upoznati se s više od 60 studija koje mogu birati pulski studenti.

Foto

Tako su tu Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (FET), Fakultet prirodnih znanosti (FPZ), Fakultet informatike u Puli (FIPU), Fakultet za odgojne i obrazovne djelatnosti (FOOZ), Filozofski fakultet u Puli (FFPU), Muzička akademija u Puli (MAPU), Medicinski fakultet u Puli (MFPU) i Tehnički fakultet u Puli (FTPU).

Da bi se lakše orijentirali i putem interneta, donosimo i QR kodove, koji vas vode do željene web stranice.

Velika prednost studiranja u Puli jest i što manja i integrirana sveučilišta imaju veliku perspektivu za međunarodnu suradnju.

Ako ste spremni za studij i želite saznati sve informacije na jednom mjestu - ne propustite poseban prilog Sveučilišta Jurja Dobrile i Glasa Istre "Studirajmo zajedno u Puli" u tiskanom izdanju Glasa Istre u utorak, 5. srpnja 2022. godine.

Foto

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter



Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater