nagradna igra glasa istre

Dijelimo 2 puta po 2 ulaznice za stand-up Ivice Lazanea u Domu branitelja: "Dođite i nasmijte se na moj račun... piće plaćate sami!"

| Autor: Doria Mohorović
(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)


Pulsku publiku u utorak će nasmijavati brački komičar Ivica Lazaneo sa svojim stand-up showom "Šta ti misliš sa svojim životom?". U Domu hrvatskih branitelja s početkom u 20 sati, Lazaneo će pod organizacijom Splicke scene predstaviti svoj prvi one man show, kombinirajući najbolji materijal iz prvih pet godina karijere.

Glas Istre tom prilikom dijeli dva puta po dvije ulaznice sretnim dobitnicima koji će biti izabrani u nedjelju nasumičnim odabirom. Za sudjelovanje u nagradnoj igri zapratite Facebook profil Glasa Istre i u komentarima označite osobu koju vodite sa sobom.

"Dođite i nasmijte se na moj račun... piće plaćate sami! "Šta ti misliš sa svojim životom?" je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!", pozvao je brački komičar.

Lazaneo inače pripada kolektivu SplickaScena kojeg čine još tri dalmatinska komičara Tomislav Primorac, Ante Travizi i Josip Škiljo.

Kako je najavljeno u događaju, "Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje."

Ulaznice su dostupne po cijeni od 11 eura online ili 12 na prodajnom mjestu Tisak Media.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini