MANIKURE

Najbolji trendovi noktiju za ljeto 2024. koje možete početi nositi već sada

| Autor: Sanda Milinković
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Od privlačnih otisaka i uzoraka do hrabrih boja, ljetne trendove noktiju uvijek je zabavno pokazivati. Prema Jin Soon Choiju, slavnom umjetniku za nokte, viđat ćemo jedan sveobuhvatni trend za ljeto 2024.

"Trendovi želatinastih noktiju stvarno su uzeli maha za ljeto 2024. Nedavna Met Gala prikazala je brojne zapanjujuće izglede noktiju poput želea, a imao sam privilegiju kreirati njih tri od četiri", kaže profesionalac za Harper’s Bazaar, napominjući da su modne revije Michaela Korsa i Brandona Maxwella za proljeće/ljeto 2024. također imale manikure izgleda poput želea.

Crveno-narančasta

Da Choi mora odabrati jednu nijansu, onda bi to bilacrveno-narančasta.

"Idealna je jer noktima ulijeva živahnost koja savršeno utjelovljuje bit sezone. Štoviše, uključivanje sanjivih pastelnih boja želea može stvoriti meku, hladnu estetiku, pružajući ugodan odmak od konvencionalnih prozirnih nijansi noktiju", kaže.

Limun i limeta

Citrusi tehnički mogu biti sezonski za zimu, ali ove žarke boje osjećaju se kao kod kuće u ljetnim vrućinama. Budite super-doslovni s nail artom od kriški limuna ili čak sa sitnim motivima margarite.

Chrome

Čini se da chrome još uvijek ima svoj trenutak – ali postaje tehnički kolorit. Možete se poigrati bojama pa nek vam manikura sadrži nijanse plave, ljubičaste, ružičaste i zlatne, a sve zajedno u kombinaciji sa sjajem. Za romantičarke, bijela je boja noktiju uvijek u trendu!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter