U trendi boji

Komad tjedna: jedna od najljepših crvenih haljina sezone

| Autor: Mija Dropuljić
(Foto: Mango)

(Foto: Mango)


Veoma je teško naći dobru crvenu haljinu. Ona je uvijek asocijacija na svečanije prigode, na onaj komad koji plijeni poglede gdje god odemo i onaj kojeg ćemo uvijek čuvati za nama drage događaje. 

U crvenoj haljini ste uvijek u prvom planu, gdje god se pojavili. Posebno je teško pronaći svečanu haljinu u ovoj boji.

Naime, u isto vrijeme želimo privući poglede, no također izgledati ženstveno, elegantno i profinjeno. 

(Foto: Mango)(Foto: Mango)

(Foto: Mango)(Foto: Mango)

Crvena boja se ovog proljeća ubraja u glavni modni trend. U moru decentnih i neutralnih boja, ona je rijetka koja razbija taj pomalo neočekivani proljetni kolorit. 

Ako ste u potrazi za svečanom crvenom haljinom, ne morate tražiti dalje. U aktualnoj kolekciji high street brenda Mango pronašli smo onu savršenu crvenu haljinu koja će svake sezone biti jednako trendi. 

U pitanju je šljokičasta midi crvena haljina koja je ukrašena pastelno rozim i crvenim motivom cvijeća. Upečatljiva kragnica otkriva decentni dekolte, dok s prednje strane su svi pogledi usmjereni u duboki prorez. Stražnja pak strana na izuzetno elegantan način otkriva leđa. Ova haljina je dio Mangove ekskluzivne kolekcije, a dolazi po cijeni od 380 eura. 

(Foto: Mango)(Foto: Mango)

(Foto: Mango)(Foto: Mango)

Kako kombinirati ovu haljinu?

Ova haljina je zvijezda! I kao takvu je trebate i kombinirati. Modni dodatci trebaju biti neutralni i ništa na vama ne bi trebalo odvlačiti pažnju od ovog svečanog komada. Naš savjet je da obavezno podignete kosu kako bi otvorili gornji dio tijela, istaknuli ovratnik, rukave, dekolte i leđa. 


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini