LEDENI MAKE UP

Sve popularniji način šminkanja ovih dana definitivno ne možete zanemariti

| Autor: Mija Dropuljić
(Foto: IG@makeupbyhaileyhoff; claudianeacsu)

(Foto: IG@makeupbyhaileyhoff; claudianeacsu)


U skladu sa zimom, novi trend ljepote trenutno izaziva apsolutni hype.

Možda nam temperature ne padaju ispod ništice, ali barem kalendarski, nalazimo se usred zime pa je ledeni make up sasvim prigodan način šminkanja kojeg još imamo vremena isfurati.

Novi beauty trend  postaje viralan na TikToku s više od tri milijuna pregleda uz oznaku #icymakeup, a potpuno je inspiriran hladnim vremenom.

(Foto: Screenshot)(Foto: Screenshot)

Svatko tko se ikada vratio iz duge zimske šetnje možda je već primijetio: hladan zrak stvara vrlo poseban izgled rumenih obraza i sjajnih očiju. I upravo tako djeluje ledeni make up!

Oči su naglašene u “frosty” izgledu ledeno plave, snježno bijele i srebrne boje. Slično ledenoj princezi koja je upravo izašla iz svoje palače i sada dočekuje hladnoću i mraz.

Glavna značajka Icy make upa je sjajna koža.

Budući da naša koža pati od suhog zimskog zraka, posebno zimi, savjetuje se da svojoj koži pržite što više vlage i koristite hidratantnu verziju pudera. Za rumenilo je također preporučljivo koristiti kremastu teksturu i obilno ga rasporediti po obrazima i hrptu nosa.

Zatim je vrijeme za oči na kojima je glavni fokus ledenog make upa. Da biste osigurali postojanost svjetlucavih boja mraza, preporučuje se primer za sjenilo. Zatim možete nanijeti svjetlucavo sjenilo po izboru na cijeli kapak.

Ako želite, možete upotrijebiti i bijelu ili svjetlucavu plavu olovku za oči i svojem pogledu dati posebno ledeni izgled. Sada sve što trebate napraviti je nanijeti maskaru na trepavice – i ledeni pogled je gotov!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum