ROMANTIČNI TREND

Zaboravite na scrunchie: Ove godine nosimo jedan poseban ukras u kosi

| Autor: Mija Dropuljić
(FOTO: IG@audreyafs)

(FOTO: IG@audreyafs)


Možemo reći kako je prošla godina bila godina velikog povratka omražene gumice za kosu. U pitanju je takozvani scrunchie, gumica ukrašena debljom tkaninom koja se nosila tijekom 90-ih. 

Kako su općenito 90-e doživjele svoj modni povratak u 2023., ne iznenađuje da smo to modno razdoblje nosili i u kosi. No, čini se kako dotičnu dekadu polagano ostavljamo iza sebe te se u 2024. godini okrećemo ženstvenim i romantičnim detaljima. 

Nova godina je započela takozvanim “romancecore” modnim trendom, a kao što samo ima aludira u pitanju su modne kombinacije u kojima je fokus na romantici. Naglasak je na ženstvenim, elegantnim i romantičnim komadima, ali i modnim detaljima koji zaokružuju cjelokupni izgled. 

Stoga ne iznenađuje kako je glavni detalj cvijet – jer što je više romantično i ženstveno od cvijeća, posebice onog u kosi. 

Ukosnice i gumice s motivom cvjeta (što većeg, to boljeg) vodeći su ukras za kosu. No, bez brige, ostatak modne kombinacije ne mora biti nužno u tom duhu. Cvijeće u kosi se nosi podjednako uz ženstvene haljine, ali i široke traperice i tenisice. 

Posebno su efektne i praktične gumice s ovim ukrasom. Osim što ćete s njima maknuti kosu s lica, ujedno će vaš visoki ili niski rep izgledati chic. 


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of