"štipanje kose"

Trend pomoću kojeg možete dodati više volumena svojoj kosi

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Među trikovima za kosu koji obećavaju više volumena u samo nekoliko sekundi, postoje oni koji ponekad djeluju bolje, a ponekad manje efikasno. Ali onaj koji je oduševio žene diljem svijet dolazi od poznate vizažistice i frizerke Emme Che, a mi jamčimo: nikada niste tako brzo postigli veći volumen svoje kose!

Najvažnije pravilo za voluminoznu kosu od Emme Chen jest da nikad ne koristite previše proizvoda za kosu.

Mnogo je važnije da stilist kreira različite oblike u kosi, tako da ona vizualno izgleda punije što se najbolje postiže blagim valovima. 

Kako bi gotovoj frizuri s vremena na vrijeme dala više volumena, Emma koristi svoj Pinch Hair Hack. U prijevodu, "štipanje" pramenova ne prednjem dijelu glave.

Da detaljnije objasnimo, kako biste to učinili, spojite dijelove kose na prednjem dijelu razdjeljka s dva prsta i kratko ih učvrstite lakom za kosu.

Ostatak vaše kose nastavlja prirodno padati što stvara prekrasan okvir koji obavija vaše lice i, u kombinaciji s taktički različitim valovima kose, daje bolju definiciju crtama vašeg lica. 

I ono najbolje, zahvaljujući ovom triku za kosu, možete postići bolji volumen u bilo kojem trenu i bilo gdje.

Ispred ogledala u kupaonici kod kuće ili u WC-u restorana – potrebno je samo nekoliko sekundi i vaša je frizura ponovno na mjestu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum