MNOGIMA SE OVE CIPELE NE SVIĐAJU

Ružne ili kul – što mislite o novim trendi cipelama za jesen?

| Autor: Mija Dropuljić
(Foto: IG@endwomens)

(Foto: IG@endwomens)


Skandinavke se često nalaze na listi najbolje odjevenih žena. Za razliku od Francuskinja koje su poznate po ženstvenom i elegantnom stilu, sjeverne ljepotice se ističu jer uvijek slože kul kombinacije za kojima se mnogi okreću. 

Kopenhagen često sa svojim street styleom puni modne stupce. To ne iznenađuje jer upravo Skandinavke su pojam onih pomalo edgy modnih kombinacija koje su kul, ali u niti jednom trenutku ne izgledaju kao da su se previše vremena provele slagajući styling. 

Na skandinavskim ulicama se tijekom ovih jesenskih dana može uočiti novi trend. U pitanju je jedan model cipela koji se uskoro popeo među najtraženije u ovoj sezoni. Mnogi ga nazivaju nasljednikom takozvanih "ugly dad" tenisica, a same cipele "tatinom" sestrom.

Riječ je o "wallabee" kožnim cipelama brenda Clarks koje su zapravo jesenska verzija omiljenih mokasinki. Ove cipele imaju nešto deblji đon i povišenije su od ljetnih verzija. No, ovo nije prvi put da je ovaj model postao popularan

Naime, tijekom 90-ih godina nosili su ga ni manje ni više nego članovi hip hop grupe Wu-Tang Clan, a brend su spomenuli čak u svom velikom hitu "Gravel pit". 

Kao i kod drugih cipela koje su statement, lome se koplja. Dok su neki oduševljeni i smatraju ih pravim must have komadom, drugi ovaj model ne mogu smisliti. Bilo da ih volite ili volite mrziti, jedno je sigurno – tople mokasinke su ovosezonski hit!


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater