TALIJANI NE GRIJEŠE

Milano bob nova je trend frizura s ulica prijestolnice mode

| Autor: Mija Dropuljić
(Ilustracija: iStock)

(Ilustracija: iStock)


Milano je nedvojbeno modna metropola Italije. Uz vrhunski dizajn, fantastične znamenitosti i popularnu shopping ulicu Via Montenapoleone, Milano nam je sada podario i još jednu sjajnu stvar, onu koju svatko može imati, bez obzira gdje se u svijetu nalazio – Milano bob frizuru.

Uz ovu trendi frizuru, svatko sada može dodati dio talijanskog dizajna u svoj look. 

Blago slojevito

Ne samo da vam Milano bob donosi talijansku eleganciju, on je također velika promjena za mnoge, jer je bob kratka frizura. Pri kraju godine mnogi teže promjeni kako bi izašli iz zone komfora i poput prirode unijeli dašak svježeg zraka.

Radikalna promjena frizure često je dobar izbor, jer vam nova frizura često može dati samopouzdanje i ponuditi mnoge nove mogućnosti stiliziranja.

Kao što ime govori, ovaj talijanski trend je bob frizura koja završava iznad ramena. Ali ovaj ima posebnost: umjesto ravnog ruba, bob je blago slojevit. Gornji dio kose ošišan je nešto kraće od ostalih, tako da izgleda mekano i opušteno pada.

To znači da su crte lica lijepo uokvirene i bob pristaje svakom obliku lica. Milano bob je dobar način da kosi date više volumena, posebno za žene s tanjom kosom.

Prirodni izgled

Još jedna prednost milanskog boba je njegovo jednostavno oblikovanje.  Kosa bi idealno trebala biti svježe oprana i suha kako bi bila opuštena i prozračna te ne bi bila preteška. Ukovrčajte kosu uvijačem ili peglom za kosu.

Vodite računa da valovi budu lagani i nemojte previše uvijati kosu, ne mora svaki val izgledati jednako i savršeno, Milano bob impresionira svojim prirodnim izgledom! Sada možete grubo počešljati kosu prstima kako biste opustili valove. Na kraju, jednostavno pošpricajte malo laka za kosu oko glave da postavite valove.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum