2CELLOS OBJAVILI SPOT "MY HEART WILL GO ON"

Stjepan i Luka završili na dnu mora


2CELLOS objavili su novi spot, a ovaj put sa albuma "Score" odabrana je pjesma "My Heart Will Go On" koju je Celine Dion otpjevala za film "Titanic" i za nju zaradila Oscara. Redatelj spota i direktor fotografije je Aleksandar Kerekeš-Keky s kojim su Luka i Stjepan snimali i spot "Now We Are Free" iz filma "Gladijator". I u ovom spotu, još više nego u "Now we are free" ima trodimenzionalne kompjuterske animacije i impresivnih efekata kojima se priziva atmosfera slavnog filma. U spotu naša dva slavna vilončelista sviraju na santi leda, ali i na dnu mora.

?

Koncerti u Splitu i Zagrebu

- Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postprodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekt!, poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser koji su se vratili s Maldiva gdje su svirali na dočeku nove godine na jednom privatnom otoku.

Pjesma "My Heart Will Go On" je objavljena na albumu "Score" i "Score – Deluxe edition" koji uz CD uključuje i DVD, a koji 2CELLOS promoviraju na svjetskoj turneji u pratnji orkestara te pripremaju i dva koncerta u Hrvatskoj. U Splitu nastupaju 16. ožujka i u Zagrebu 23. ožujka.

Spomenimo još i da je njihov spot "Thunderstruck" koji je snimljen u Poreču i objavljen prije skoro tri godine prešao sto milijuna pregleda na YouTubeu.

Američka turneja

Prošle godine 2CELLOS pojačani bubnjarom Dušanom Kranjcom i Zagrebačkom filharmonijom nastupili su i u pulskoj Areni koja je bila puna i održali rasprodani koncert u odličnoj atmosferi. Bio je to njihov već drugi koncert u ovom prostoru, a prije no što se opet vrate u Lijepu našu, na rasporedu im je američka turneja - 12 koncerata od 16. do 29. siječnja. Nastupit će tako u Dallasu, Austinu, Houstonu, St Louisu, Chicagu i još nekim gradovima. Prošle godine nastupili su u Japanu gdje je "Score" bio najprodavaniji album, kao i rimskom amfiteatru na Celebrity Fight Nightu te u London Palladiumu gdje su nastupili uz Kraljevsku filharmoniju. Uz to, Stjepan Hauser održao je i solo koncert u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Prošle godine nisu se vraćali u Istru samo radi koncerata. Kod Momjana je snimljen spot s temom iz filma "Kum" u njihovoj obradi, a Hauser je doživio čast da šetnica podno Raklja, koja ide uz more, dobije njegovo ime. (M. RADIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum