JOURNAL LOVES ISTRA

Pogledajte tko je sve bio na PARTYJU IVE RADIĆ U CENTRU ROVINJA, O KOJEM SE NE PRESTAJE PRIČATI

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ


Svi se slažu u jednom - Journal Loves Istra Party, održan u novom restoranu Boa u srcu Rovinja, bio je party sezone. A kako i ne bi, kad je vlasnica najpoznatijeg hrvatskog lifestyle portala Iva Radić s ekipom mladih i nadobudnih suradnika organizirala "Journal Loves Istra Party" s kojim je drugu godinu za redom pokazala koliko se i kako Istra voli. 

S namjerom da prijateljima, suradnicima i poslovnim partnerima predstavi ljepote i posebnosti Poluotoka, na "Journal Loves Istra Party" prezentirana je široka lepeza "made in Istra" proizvoda - od gastronomskih delicija plave i zelene Istre, preko brendiranih maslinovih ulja i kvalitetnih vina istarskih proizvođača. Party je, očekivano po uzoru na Journalove i već tradicionalne zagrebačke evente, privukao veliki broj posjetitelja različitih profesija i afiniteta - od novinara, PR-ovaca, glazbenika, advokata, političara do sportaša, glumaca, poslovnjaka - jednom riječju svih onih koji uz dobro obavljen posao znaju partyjati i u zasluženim lovorikama uživati.

Stoga, da bi se izdvojilo poznate goste trebalo bi vremena i prostora, a netko je davno pametno rekao kako slika govori tisuću riječi. U društvu domaćice partyja Ive Radić, atraktivnom ambijentu novootvorenog restorana Boa, nastupu Saše Lozara kao i u opuštenoj atmosferi i fantastičnom ugođaju jedne tople noći i ljeta na izmaku družilo se i uživalo do ranih jutarnjih sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum