UMAŠKI SEA STAR FESTIVAL OBJAVIO RASPORED KONCERATA

Otvaranje uz svjetske zvijezde elektronskog neba Robina Schulza i Paula van Dyka


Za manje od dva mjeseca kreće novi Sea Star festival a jučer su objavljeni i rasporedi po danima na dvije najveće pozornice, Addiko Tesla Main Stageu i Nautilus Areni.

Prvog dana, u petak 25. svibnja, Addiko Tesla Stage, glavnu pozornicu festivala, otvorit će svjetske zvijezde elektronskog neba Robin Schulz i legendarni majstor Paul van Dyk. Kultni londonski house trio Disciples dodatno će rasplesati publiku ispred najveće Sea Star pozornice. Nautilus Arena ugostit će najjače predstavnike regionalne hip hop scene, a na njoj će nastupiti Sajsi MC, splitski Dječaci, veliki povratnici Tram 11, Edo Maajka & Bend te Krešo Bengalka.

Subotnju večer obilježit će jedan od najboljih koncertnih sastava uživo, kultni britanski bend Hurts, kao i službeno najbolji svjetski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike. Glavna pozornica startat će s Borisom Štokom i Detourom, a zabava se nakon Hurtsa, Dimitri Vegasa & Like Mikea nastavlja uz radijske hitmakere Filatov & Karas i Ofenbach te mladu DJ-icu MATTN.

Nautilus Arena drugog dana postaje opaki techno klub na otvorenom. S britanskih, berlinskih i pariških adresa stižu virtuozi Luke Slater, François X i Tommy Four Seven. Podršku će im dati aktualni regionalni techno lideri DJ Jock, Ian F. i Ivan Komlinović u live setu.

Program preostalih pozornica, kao i Day 0 (24. svibnja) te Farewell partyja (27. svibnja), bit će objavljen u narednim tjednima.

Ponuda ulaznica i paketa proširena je i na dnevne, limitirane ulaznice koje će se naći u prodaji od utorka u 10 sati. Prve Sea Star dnevne ulaznice za 25. i 26. svibanj bit će dostupne po poklon cijeni od 149 kuna, što je ušteda od 40 posto u odnosu na njihov finalni iznos. Svi koji žele doći u posjed najpovoljnije ulaznice morat će požuriti, jer će poklon cijena dnevnih ulaznica biti aktualna svega 24 sata, nakon čega se diže na viši iznos.

Osim dnevnih ulaznica, specijalnu ponudu čini i akcija "Kupi 4, zgrabi 5" nazvana 4=5 koja svakom društvu olakšava povoljniji dolazak na festival. Prijatelji koji odjednom kupe četiri festivalske ulaznice za Sea Star, petu dobivaju na poklon. Kompletna ponuda dostupna je na službenoj stranici Sea Star Festivala.

Ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mjestima te online na servisima Entrio i Ticket Shop. (M. Ra.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter