SNIMA SE

ISTRA U SPOTU ZA DRUGOG NAJVEĆEG OPERATERA U RUSIJI: Ruski teleoperater MegaFon snima reklamu u Puli i Poreču

| Autor: Mladen RADIĆ


Zbog snimanja reklamnog spota u petak će promet u Puli na nekoliko lokacija od 11 do 15 sati u više navrata, u trajanju od maksimalno sedam minuta, biti privremeno ograničen, odnosno zatvoren u Anticovoj ulici i dijelovima Smaregline (od raskrižja s Ciscuttijevom do Laginjine), Laginjine (od raskrižja s Dobrilinom do Smaregline te prometni trak za vozila javnog prijevoza)

Opet se nešto snima u centru Pule, ali nije u pitanju ni film, niti glazbeni spot nekog poznatog benda. Ovaj put snima se reklama za ruskog teleoperatera MegaFon. U spotu sudjeluju statisti s područja Rijeke i Istre, a reklama se snima u organizaciji servisne produkcije Welcome productions iz Zagreba.

Danas u centru grada

Nakon što se danas ujutro snimalo u Poreču, poslijepodne je ekipa preselila u Pulu. Snimalo se oko Arene, odnosno na Karolini, a naš je fotoreporter zabilježio snimanje plesne scene. U petak će se snimanje nastaviti u centru grada, na raskrižju Laginjine i Anticove, ispred kazališta, gdje će se snimati scena s taksijem, nakon čega se snimanje seli na Forum, što je zadnja točka. U spotu će se vidjeti ljepote Pule - Arena, Forum i druga mjesta.

Zbog snimanja reklamnog spota u petak će promet u Puli na nekoliko lokacija od 11 do 15 sati u više navrata, u trajanju od maksimalno sedam minuta, biti privremeno ograničen, odnosno zatvoren u Anticovoj ulici i dijelovima Smaregline (od raskrižja s Ciscuttijevom do Laginjine), Laginjine (od raskrižja s Dobrilinom do Smaregline te prometni trak za vozila javnog prijevoza).

Više od 60 milijuna pretplatnika

MegaFon je inače u Rusiji drugi najveći operater i treći najveći operator u Rusiji, drugi najveći za mobilne telefone, a od 2012. ima više od 60 milijuna pretplatnika u Rusiji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater