pod sretnom zvijezdom rođeni

Ova četiri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Kaže se da je ljubav komplicirana, no za neke ljude to nije slučaj, piše Index.hr. Stoga, ako ste ikada zavirili u svoj horoskop nadajući se da ćete pronaći tragove o svojoj ljubavnoj sudbini, evo znakova koji imaju najviše sreće u ljubavi.

Lav

Prvi na listi su Lavovi, čiji ljubavni život često izgleda kao da je izašao iz filmskog studija Hollywooda. Ovaj vatreni znak vlada srcem i kralj je, ili kraljica, romantičnih gesta. Lavovi privlače ljubav s lakoćom zahvaljujući svojoj karizmi i magnetizmu koji je jednostavno neodoljiv. Ako tražite strast i avanturu, pratite Lava!

Vodenjak

Vodenjaci, znakovi koji su uvijek korak ispred svih, u ljubavi su pravi zagonetni osvajači. Privlače svojom originalnošću i nekonvencionalnim pristupom životu. U ljubavi su otvoreni za eksperimentiranje i ne boje se istraživati nove mogućnosti. Ako ste zaljubljeni u Vodenjaka, pripremite se na putovanje puno iznenađenja i neobičnih izleta.

Za Vodenjake, ljubav ne poznaje granice, a njihovi partneri često se osjećaju kao da su dio nečeg revolucionarnog.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj odanosti. Kada se zaljube, to je često za cijeli život. Bikovi vole udobnost i stabilnost pa svojim partnerima nude sigurno utočište puno ljubavi i pažnje. U njihovom zagrljaju svijet postaje mekši i topliji. Ako želite nekoga tko će biti vaša stijena, Bik je idealan izbor.

Strijelac

Strijelci su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. U ljubavi su istinski istraživači koji svoje partnere vode na emocionalna i geografska otkrića. Uz Strijelca, život je jedna velika avantura, a ljubav je epska priča koja se neprestano razvija. Strijelci privlače ljude svojom vedrinom i entuzijazmom, a njihova sposobnost da uvijek gledaju na svijetlu stranu života je zarazna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini