pozitivne promjene

Ovim horoskopskim znakovima druga polovica travnja donosi sreću

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Kako se travanj polako bliži svome kraju, mnogi se pitaju što im zvijezde spremaju u drugoj polovici ovog proljetnog perioda, prenosi index.hr. Prema nedavnim astrološkim promatranjima, nekoliko horoskopskih znakova očekuje razdoblje puno sreće do kraja mjeseca. Evo koji su to znakovi i što mogu očekivati.

Bik

Bikovi će doživjeti vrlo plodonosno razdoblje, posebno u financijskom smislu. Zahvaljujući utjecaju Venere, planeta ljubavi i novca, Bikovi bi mogli naići na nekoliko izvanrednih prilika za zaradu ili ulaganje. Osim toga, njihov socijalni život bit će izuzetno bogat, omogućujući im sklapanje novih poznanstava koja bi mogla biti korisna u budućnosti.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj karizmi i liderskim sposobnostima, a do kraja travnja te će kvalitete biti posebno izražene. Ovo je idealno vrijeme za Lavove da se upuste u nove projekte ili prezentacije na poslu, jer će njihova sposobnost uvjeravanja biti na vrhuncu.

Vaga

Vage mogu očekivati iznenadne, ali pozitivne promjene u svojim osobnim odnosima. Ovaj mjesec je savršen za rješavanje starih nesuglasica s voljenima ili za jačanje veza koje su možda bile zanemarene. Harmoničan utjecaj Venere pomoći će Vagama da uspostave mir i ravnotežu u svojim međuljudskim odnosima.

Strijelac

Strijelci će imati mnogo razloga za slavlje do kraja travnja. Jupiter, planet sreće, pobrinut će se da se stvari odvijaju u njihovu korist, bilo da je riječ o osobnom ili profesionalnom životu. Strijelci bi trebali iskoristiti ovaj sretan period za putovanja, učenje ili istraživanje novih kultura i ideja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater