plesni studio "ART DANCE"

FOTOGALERIJA / Raznovrsnost stilova i tehnika u Istarskom narodnom kazalištu 

| Autor: Vanesa Begić


Plesni studio Art Dance pokazao je najbolje iz svoje bogate riznice cjelovečernjim programom u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula. Predstavile su se sve plesne skupine koje tu djeluju, a među kojima ima i brojnih prvakinja u raznim kategorijama sa svjetskih natjecanja.

Nedavno je ovaj studio organizirao svjetsko prvenstvo u plesu u Puli, gdje su domaćini također briljirali, a medalje i priznanja pristizali su i iz Požege, Zagreba, Beograda, Litve i drugih gradova i država.

Neke od nagrađenih plesačica bilo je moguće vidjeti i tijekom te bogate plesne večeri, gdje su predstavljene raznolike koreografije koje Tatjana Samuele Ban i suradnice vrijedno pripremaju, a među nagrađenim plesačicama bila je i svjetska prvakinja Sara Čitar.

Uz pohvale njoj na trudu, umijeću i vještini, pohvale zaslužuju sve plesačice, kako one koje su već dobitnice brojnih nagrada, tako i one koje su na svojim početcima. Emotivan je bio i rastanak od nekih plesačica koje nakon čitavog niza godina provedenih ovdje uz sjajne nastupe, nagrade i priznanja, sada idu drugim životnim stazama - Klara, Andrea i Petra.

Posebno su predstavljena četiri dečkića koji plešu Maksim, Dominik, Nino i Enco, budući da smo u tim plesnim studijima naučeni uglavnom vidjeti samo djevojčice i djevojke, a nagrađeni su toplim aplauzom za trud i entuzijazam.

Gosti su bili Plesna radionica iz Požege pod vodstvom Ilijane Lončar.

Večer je karakterizirala raznovrsnost koreografija i plesnih stilova.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter