interaktivno uranjanje u umjetnost

FOTOGALERIJA / Peti pulski Reli po galerijama spojio 14 izložbenih prostora

| Autor: Mladen Radić


Peti Reli po galerijama u Puli okupio je u subotu ljubitelje umjetnosti i one koji su bili spremni proći kroz 14 galerija i na kraju za taj trud primiti simboličnu povelju za spas kulture u Puli, a svaku od tih povelja otisnuo je Raoul Marini.

Reli po galerijama bila je prilika za interaktivno uranjanje u svijet umjetnosti te upoznavanje izložbenih prostora i lokalnih, ali i međunarodnih umjetnika. Kao i uvijek počelo je u HUiU galeriji gdje je održan i performans Igora Zenzerovića, a na planu ucrtanom na posebnom letku bile su još Rock galerija, Galerija C8, Galerija Cvjaner, Galerija Makina, Galerija Hermana, Galerija Društva arhitekata Istre (DAI-SAI), galerija u foajeu Kina Valli, Srpski kulturni centar, Gradska galerija, Galerija Novo, Studio, Galerija Studentski i Dnevni boravak DC-a Rojc kao završna točka.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Galerije su produžile radno vrijeme i ponudile posebne programe, a posjetitelji su u jednoj večeri imati priliku vidjeti više izložbi nego bilo koji drugi dan u godini.

Organizator manifestacije je Udruga za poticanje kreativnosti Atanor, uz podršku Grada Pule, pulske Turističke zajednice i Neon - platforme, portala za kulturu i društvo.

(Snimio Duško Marušić Čiči)(Snimio Duško Marušić Čiči)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum