LOKALNI IZBORI 2021.

FILIP ZORIČIĆ NOVI GRADONAČELNIK

| Autor: Glas Istre, Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ, Milan PAVLOVIĆ, Milivoj MIJOŠEK
Elena Puh Belci i Filip Zoričić

Elena Puh Belci i Filip Zoričić


NOVO

Nakon što je prebrojano 100 posto glasova Filip Zoričić 10.666, a Elena Puh Belci 8.225.

NOVO

Nakon 96,08 posto prebrojanih listića Zoričić je dobio 10.268, a Puh Belci 7.941 

NOVO

Nakon 88 posto prebrojanih glasova Zoričić dobiva 9.209, a Elena Puh Belci 7.096. Tako da je Zoričić i definitivno novi gradonačelnik

NOVO

Zoričić nakon 76 posto prebrojanih glasova ima 7.918, a Elena Puh Belci 6.034.

NOVO

Filip Zoričić je novi gradonačelnik Pule. Nakon 54,9 posto prebrojanih glasova Filip Zoričić osvojio je 5.366 glasova, a Elena Puh Belci 4.079.

NOVO

Prema prvim, neslužbenim podacima, Filip Zoričić pobijedio je u Puli i postao novi gradonačelnik. Na 41 posto obrađenih listića, Zoričić je u prednosti od oko 900 glasova. On trenutačno dobiva 3.833, a Elena Puh Belci 2.958. 

NOVO

Uskoro očekujemo prve rezultate i u Puli.

U prostoru Kluba Uljanik gdje se nalazi stožer Nezavisne liste Filipa Zoričića počinju se okupljati članovi njegove liste, koja je u prvom krugu izbora dobila četiri vijećnika u pulskom Gradskom vijeću.

Atmosfera je zasad opuštena, puštaju se Nirvana, Beatlesi, Led Zeppelin…Očekivanja Zoričićeve liste su velika i svi se nadaju da će upravo njihov kandidat postati novi pulski gradonačelnik.

U prvom krugu Zoričić je dobio 18, 26 posto glasova (3.484), dok je Elena Puh Belci osvojila 35,01 posto te je za nju glasovalo 6.679 građana Pule.

Stožer Zoričić

Stožer Filipa Zoričića u Klubu Uljanik

U drugom krugu izlaznost je u Puli veća, što ide u prilog činjenici da su kandidati uspjeli djelomično animirati letargično biračko tijelo. Filip Zoričić planira se pridružiti članovima u stožeru oko 20 sati.

U telefonskom razgovoru rekao je da mu je drago da je izlaznost u Puli veća. "Čekamo rezultate. Nadamo se promjenama u ovom gradu", kratko je rekao Zoričić. 

U središnjici IDS-a u Splitskoj ulici u Puli okupljanje je započelo već nakon zatvaranja birališta. Vlada atmosfera iščekivanja, a oči su najviše usmjerene prema izborima za novog župana i gradonačelnika Pule.

Predsjednik stranke i kandidat za župana Boris Miletić stigao je u stožer u 19:30, a tu je već i kandidatkinja za gradonačelnicu Elena Puh Belci. Za sad su svi suzdržani, a prve izjave očekuju se nakon objave prvih rezultata.

Miletić ide u IDS-ov Stožer

Boris Miletić, stranački čelnik, ispred stožera IDS-a

Elena

Elena

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater