RASPRAVA IDE DALJE...

REAGIRANJE IZ IDS-a: Filip Zoričić je sam upleo svoju obitelj i sudionike privatnog događaja u kampanju

| Autor: Glas Istre
Zoričićeva "crkvena" fotografija

Zoričićeva "crkvena" fotografija


Rasprava između Filipa Zoričića i IDS-a se nastavlja.

"Nastavno na današnje izjave g. Filipa Zoričića, koji je na konferenciji za medije u Puli poručio da je njemu nedopustivo da se o njegovoj obitelji govori u kontekstu kampanje i aludirao na IDS, želimo skrenuti pozornost na slijedeće činjenice", pišu iz IDS-a, pa objašnjavaju:

- Filip Zoričić je SAM objavio fotografiju privatnog događaja na vlastitom profilu, fotografiju na kojoj pozira ispred oltara zajedno s bivšim biskupom, mons. Ivanom Milovanom.

- Filip Zoričić je sam istaknuo ime svoje nezavisne liste na fotografiji, čime je pokušao iskoristiti taj privatni događaj za vlastitu političku promociju, po svojoj prilici bez suglasnosti ostalih sudionika.

- Filip Zoričić je na fotografiju dodao ime svoje liste kako bi, pretpostavljamo, pridobio simpatije religioznih birača uoči drugog kruga lokalnih izbora u Puli.

- Filip Zoričić je, čini se, ovu fotografiju objavio bez suglasnosti predstavnika Porečke i Pulske biskupije i time doveo u neugodnu situaciju mons. Milovana koji se nema običaj uključivati u političku promidžbu ni za koju stranu.

- Filip Zoričić je sam naknadno i izbrisao "spornu" fotografiju

Molimo da objavite naše reagiranje u cijelosti kako bi javnost bila upoznata s činjenicama, pa neka javnost prosudi tko je obitelj gospodina Zoričića i sudionike privatnog događaja upleo u kampanju. Gospodina Zoričića isto tako molimo da se drži istine i okvira fer utakmice - zaključuju iz IDS-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini