IZBORNA NOĆ 2021.

MOŽEMO! PULA SLAVI REZULTATE IZBORA: "Premašili smo očekivanja. Htjeli smo doći makar do kluba vijećnika, ali smo premašili tu brojku"

| Autor: Marcello ROSANDA
Dušica Radojčić u stožeu Možemo na Verudi (snimio D. MEMEDOVIĆ)

Dušica Radojčić u stožeu Možemo na Verudi (snimio D. MEMEDOVIĆ)


"Nevjerojatno je treće mjesto po broju glasova za Gradsko vijeće. Izgleda da smo dobili četiri vijećnička mjesta", s oduševljenjem je reagirala Dušica Radojčić u nakon prvih neslužbenih rezultata.

"Predugo smo čekali tu promjenu. Po ovim rezultatima izgledno je da ćemo ubrzo skinuti IDS s vlasti. Međutim, moramo ipak pričekati konačne rezultate, ali zasad je sigurno da su nas ljudi prepoznali. Možemo! je budućnost koju smo dugo čekali, a IDS prošlost", kazala je Radojčić.

Na pitanje što su na početku očekivali, možemovci kažu da su očekivali minimalno tri vijećnička mjesta da bi mogli samostalno formirati klub.

"To smo premašili! Za sada, prvo moramo raspraviti rezultate s članstvom i tek onda donijeti odluku o eventualnoj suradnji s drugim strankama. Ovo je početak kraja IDS-a", ustvrdila je Radojčić.

"Građane ćemo naučiti što znači stvarna demokracija, uključivanje građana u odlučivanju o svim bitnim razvojnim pitanjima, a ne samo jednom u četiri godine kada posao odrađuju marketinške agencije koje plasiraju idealiziranu sliku, ne samo kandidata, nego i izbornih politika koje se nakon toga redovito ne ostvaruju", zaključila je Dušica Radojčić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini