HDZ ISTRE

"Zoran Milanović je kao premijer uložio u Istru točno 0,00 kuna, a plan je bio i ukidanje županija, pa tako i Istarske"

| Autor: Portal Glas Istre

Uoči izbora za Predsjednicu RH, HDZ Istre izrazio je punu podršku Kolindi Grabar-Kitarović.

"Dok su u vrijeme Vlade Zorana Milanovića svi projekti u Istri bili zablokirani, u vrijeme ove Vlade oni su realizirani ili pri kraju realizacije. Govorim o velikim infrastrukturnim projektima koje će svi stanovnici Istre osjetiti na svojoj koži. Govorim o OB Pula u kojoj se ovih dana otvaraju novi odjeli opremljeni novom medicinskom opremom, o Istarskom ipsilonu na čiji smo završetak godinama čekali, o novim dječjim vrtićima koji se grade diljem Istre, o novoj cijevi tunela Učka. U planu je i revitalizacija željeznice, a kao kruna tog projekta željeznički tunel kroz Učku. Sve su to projekti koji se ostvaruju u vrijeme mandata naše predsjednice i naše Vlade", kaže čelnik HDZ-a Istre Jurica Šiljeg.

Tajnica istarske podržnice Monika Udovičić podsjetila je na neke mjere koje je Milanović u svom mandatu namjeravao provesti.

"Uz mnoge briljantne ideje, Milanović je imao zamisao o ukidanju županija. Nama je u Istri iznimno važan županijski ustroj, važan nam je naš istarski identitet kojeg uvijek i rado ističemo. Naša je Vlada županijama dala značajnu ulogu pripajajući im urede državne uprave, te je time pokazala jasno i nedvosmisleno stav spram županijskog ustroja", rekla je Udovičić.

"Zoran Milanović je, u vrijeme kada je bio premijer, uložio u Istru točno 0,00 kn - to je nešto što građani Istre trebaju znati kada u nedjelju izađu na izbore", napomenula je Udovičić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini