PRIJEPOR

ISTARSKI BRANITELJI PROTIV ISTARSKIH BRANITELJA: Jedni kažu da branitelji iz Istre podržavaju Kolindu Grabar Kitarović, drugi da to nije istina

| Autor: Portal Glas Istre

Marijan Kaurić, predsjednik Koordinacije udruga branitelja proizašlih iz Domovinskog rata Istarske županije, reagirao je na istup Oriana Bulića, predstavnika Koordinacije Hrvatski branitelji Istre, koji je za Glas Istre rekao da istarski branitelji podržavaju Kolindu Grabar Kitarović jer je Milanović nesklon braniteljima.

Reagiranje prenosimo u cijelosti:

"U članku pod naslovom "Bulić: Milanović je do sada prema braniteljima pokazivao samo prijezir - Hrvatski branitelji Istre za Kolindu Grabar Kitarović", koji je objavljen u Glasu Istre na 2. stranici dana 3. siječnja 2020. godine, iznesene su netočne tvrdnje na koje smo dužni ukazati radi istinitog i cjelovitog informiranja javnosti.

1. U Istri postoji Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata Istarske županije koju čini 18 udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

2. Koordinacija nije imala sastanak (jučer) 2. siječnja 2020.

3. Ni na jednom sastanku Koordinacije hrvatskih branitelja Istre NIKAD nismo raspravljali o bilo kakvim podrškama na bilo kojim izborima. Naime, temelj našeg udruživanja čini stav o nemiješanju u dnevnopolitčkie teme. To je osobna stvar svakog pojedinog branitelja.

4. Oriano Bulić nije nikada bio predstavnik niti jedne udruge članice Koordinacije pa ne znamo u čije ime govori." - napisao je Marijan Kaurić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater