FAŽANA Festival sladoleda tijekom nedjelje i ponedjeljka

Nudit će se veganski sladoled, bez glutena, za dijabetičare, na bazi morskih algi…

| Autor: Patricija SOFTIĆ

Fažanska riva ovog će vikenda, odnosno u nedjelju i ponedjeljak biti domaćin još jednog festivala posvećenog omiljenoj ledenoj slastici koju mnogi sladokusci konzumiraju bez obzira na godišnje doba - sladoledu.

U Fažani će tako sve biti podređeno Festivalu sladoleda koji će se moći kušati u raznim, pa i neobičnim varijantama, primjerice u kombinaciji s voćem i preljevima, veganski, bez glutena, za dijabetičare, na bazi morskih algi ili od prirodnih istarskih sastojaka. Pored sladoleda i ledenih slastica, posjetitelji će se moći osvježiti uz razne osvježavajuće napitke, a neće izostati ni ponuda ledenih torti. Sastavni dio festivala su i zabavni sadržaji za cijelu obitelj, dnevni i večernji programi, animacija za djecu, koncerti, lutkarske predstave, face painting i plesni sadržaji.

Program festivala oba dana započinje već u 9 ujutro, kada u brojnim ugostiteljskim objektima, slastičarnicama i beach barovima na fažanskoj rivi kreće "Čarolija ledenih okusa", a što će ugostitelji i njihovi slastičari ponuditi, ostaje iznenađenje. Kušanje sladoleda trajat će do 11 sati, a zatim ponovo kreće od 20 do 24 sata. Za to vrijeme na velikom molu na rivi smjestit će se kutak Ice Riva Kreativa i Ledena mirisna šuma u kojem će se mališani moći zabaviti u ledenim radionicama i veselim igrama.

Navečer će program upotpuniti nastupu talentiranih mališana iz Fažane koji će publiku zasigurno oduševiti svojim pjevačkim i plesnim umijećem, a oba dana festivala u 20.45 sati održat će se i zabavne dječje predstave. Nakon toga zabava se nastavlja do kasnih noćnih sati uz Whisky train i Side effect.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini