VREMENSKA PROGNOZA ZA ISTRU

Kakvo nas vrijeme čeka za vikend i vraćaju li se uskoro vrućine?

| Autor: Glas Istre, Petar Radovan / Istramet
(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči / Glas Istre)


Nakon više tmurnih dana i nevremena koje je stvorilo probleme u dijelovima zemlje, stigao nam je pravi proljetni vikend. Bit će promjenjivo oblačno, mjestimice s kišom, češćom u unutrašnjosti u prvom dijelu dana.

Poslijepodne smanjene naoblake, osobito na Jadranu, ali i dalje uz mogućnost za poneki lokalni pljusak, ali toplije s temperaturama koje će se penjati do čak 23 stupnja, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

U nedjelju još sunčanije i toplije, a onda kreće južina koja će nas pratiti i u novom tjednu.

Istrametova trodnevna prognoza za Istru

SUBOTA - Djelomice sunčano vrijeme, sredinom dana i poslijepodne uz mogućnost pojave lokalnih pljuskova u kopnenom području i gorju. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 7 do 12 °C, dnevne vrijednosti između 18 i 22 °C.

NEDJELJA - Pretežno sunčano vrijeme, oko Učke i u gorju uz mogućnost pojave lokalnih pljuskova. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 6 do 11 °C, dnevne vrijednosti između 20 i 25 °C.

PONEDJELJAK - Djelomice sunčano vrijeme. Puhat će većinom umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnje temperature zraka od 6 do 11 °C, dnevne vrijednosti između 20 i 25 °C.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater