PROGNOZA ZA ISTRU

POGLEDAJTE VIDEO MARČANE BURE U LIŽNJANU / Sutra nas očekuje još vjetrovitije vrijeme, ali krajem tjedna GRIJAT ĆEMO SE NA 20 STUPNJEVA!

| Autor: Glas Istre
(Ilustracija/Arhiva)

(Ilustracija/Arhiva)


Sutra nas očekuje još vjetrovitije vrijeme, a sredinom utorka bura će oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Od srijede će postupno biti sve toplije, krajem tjedna temperature će biti blizu 20 Celzijava, što je u skladu s dobom godine, piše istarski meteoportal Istramet.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje iduće tri dana:

PONEDJELJAK: Pretežno sunčano vrijeme, u Gorskom kotaru u noći i prijepodne uz mjestimičan slab snijeg. Puhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima s olujnim i orkanskim udarima. Sredinom dana duž zapadnu obalu Istre nakratko može biti sjeverca i sjeverozapadnjaka. Jutarnje temperature zraka od -4 do 3 °C, dnevne vrijednosti između 9 i 12 °C. Bura će doprinositi osjećaju hladnog vremena.

UTORAK: Pretežno sunčano vrijeme. Puhat će umjerena i jaka bura, na poznatim lokalitetima u noći i prijepodne s olujnim udarima, danju će postupno slabjeti i na moru zapadne Istre okrenuti na sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od -4 do 4 °C, dnevne vrijednosti između 10 i 14 °C.

SRIJEDA: Pretežno sunčano vrijeme. Puhat će slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od -3 do 5 °C, dnevne vrijednosti između 12 i 15 °C.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini