OBLACI I KIŠA

DANAS JE PRVI DAN KLIMATOLOŠKOG PROLJEĆA. A vrijeme je... Pa više jesensko! Evo što nas očekuje idućih nekoliko dana

| Autor: Petar RADOVAN / Istramet
(Milivoj MIJOŠEK)

(Milivoj MIJOŠEK)


Portal Istramet najavljuje da u ponedjeljak stiže pošteno jugo, a ukupna suma oborina do kraja dana u gorju i u predjelima uz gorje mogla bi prijeći 200 mm

Evo kakva je prognoza do utorka:

NEDJELJA: Oblačno vrijeme uz čestu kišu, naročito na riječkom području i u gorju gdje su izgledne obilne količine. Puhat će umjereno i jako jugo, na Kvarneriću uz mogućnost olujnih udara. Navečer će malo oslabjeti i okrenuti na jugozapadnjak. Temperature zraka ujednačene, kretat će se između 9 i 13 °C.

PONEDJELJAK: Pretežno oblačno vrijeme, prijepodne uz dulja sunčana razdoblja. Poslijepodne i navečer stiže novo naoblačenje uz mjestimičnu kišu koja će na riječkom području biti obilnija. Puhat će umjereno i jako jugo, navečer na moru uz mogućnost olujnih udara. Jutarnje temperature zraka od 4 do 8 °C, dnevne vrijednosti između 12 i 15 °C.

UTORAK: Pretežno oblačno vrijeme uz čestu kišu, naročito navečer i u noći na srijedu kada će sa zahladnjenjem kiša u višem gorju prijeći u snijeg. Puhat će slabo do umjereno jugo, navečer će okrenuti na buru. Jutarnje temperature zraka od 7 do 10 °C, dnevne vrijednosti između 11 i 14 °C.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini