pulska filmska tvornica

"Production in": Otvorene prijave za 14. maraton izrade kratkog filma u Pazinu

| Autor: Glas Istre
Michele Bulešić (Foto Pulska filmska tvornica)

Michele Bulešić (Foto Pulska filmska tvornica)


Pulska filmska tvornica poziva sve zainteresirane da se prijave na 14. maraton izrade kratkog filma Production in, koji će se održati od 8. do 10. prosinca u Spomen domu Pazin.

Production in je besplatna radionica namijenjena svima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma u tri dana – od ideje do realizacije. Devet autora/ica će pod vodstvom iskusnih edukatora realizirati svoj film u vremenski ograničenom stvaralačkom procesu i dobroj atmosferi praktičnog rada.

Radionica se sastoji od tri dijela – razrade ideje i scenarija, snimanja te montaže.

Uvodno predavanje počinje 8. prosinca u 12 sati. Tada se razvijaju ideje i stvara se produkcijski plan snimanja i montaže vremenski prilagođen svim polaznicima. Nakon toga slijedi intenzivni rad, a na raspolaganju tri snimateljska tima te šest montaža.

Prijave za Production in otvorene su do četvrtka, 07. prosinca do ponoći, a prijavnica se nalazi na https://docs.google.com/forms/d/16OviWdVjGVcDP5A1jzGLUgTz44IvmkjwTb4NHOHPO54/viewform?edit_requested=true 

Voditelji su snimatelji, montažeri i filmski autori Michele Bulešić, Davor Vuković i Teo Morosin, filmska autorica i organizatorica Sanda Letonja-Marjanović te producent i filmski pedagog Marko Zdravković-Kunac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater