načelnik kirac čestitao im na izvrsnim rezultatima

Nagrađeni Ana i Iva Rabar te Vid Šarić, najuspješniji učenici s područja Općine Medulin

| Autor: Glas Istre
(Foto Općina Medulin)

(Foto Općina Medulin)


U ponedjeljak, 18. rujna, održana je podjela nagrada najuspješnijim učenicima s područja općine Medulin koji su svih osam razreda osnovne škole, odnosno sva četiri razreda srednje škole postigli prosjek ocjena od 5,0.

U vijećnici Općine Medulin najuspješnije učenike primio je načelnik Ivan Kirac, a to su učenice Osnovne škole Vidikovac Ana i Iva Rabar iz Vinkurana, te učenik Srednje glazbene škole Ivan Matetić-Ronjgov Vid Šarić, također iz Vinkurana.

(Foto Općina Medulin)(Foto Općina Medulin)

Načelnik Ivan Kirac čestitao je učenicima na izvrsnim rezultatima u obrazovanju, poželio im jednako dobar uspjeh u daljnjem školovanju te im je uručio pohvalnice i poklon bonove za kupnju informatičke opreme u iznosu od 1.000,00 EUR.

(Foto Općina Medulin)(Foto Općina Medulin)

Ovi izvrsni učenici, mladi mještani općine Medulin doista su primjer jedne bolje budućnosti te primjer kako se trud, ustrajnost i rad na kraju zaista isplati.

Ne skrivajući zadovoljstvo dobivenim novčanim nagradama istaknuli su kako im iste daju motivaciju za daljnji predan rad na svom obrazovanju.

Svi nagrađeni učenici pohađaju Gimnaziju Pula gdje nastavljaju ostvarivati izvrsne rezultate.

(Foto Općina Medulin)(Foto Općina Medulin)

Općina Medulin nastavit će nagrađivati uspješne učenike kako bi se time dodatno istaknulo koliko je bitan i vrijedan njihov trud i želja za uspjehom.

Svi učenici bili su iznimno sretni, zadovoljni da je njihov uspjeh prepoznao i nagradio načelnik Ivan Kirac te su se zahvalili prijemu i dobivenim poklonima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum