"dolazi rijetko i ostaje kratko"

VJEČNI ROMANTIČAR VEČERAS U PULSKOJ ARENI Balašević: Pula mi je uvijek bila važna!

| Autor: Mladen RADIĆ

Vječni romantičar Đorđe Balašević vraća se u pulsku Arenu u subotu u 21 sat kada se sprema jedan sasvim poseban koncert, kako kažu organizatori. Praćen svojim mnogobrojnim orkestrom te organizatori očekuju da će Balašević zasigurno ponoviti emocije i zajedništvo s publikom, kao i 
2016., kada je Arena bila ispunjena do posljednjeg mjesta.Balašević se uoči koncerta u Puli javio s probe, uz dojmove iščekivanja koncerta. “Pula mi je uvijek bila važna... Daj Bože da bude kao i uvijek, jer je uvijek bilo fantastično!”, izjavio je Balašević. Video koji je snimala Beba Balašević može se naći na Facebooku (https://www.facebook.com/watch/?v=715722998872947) i YouTubeu:

Beba je snimila i drugi video u kojem se Balašević prisjeća Serđa Blažića Đosera i Boška Obradovića:

Balašević za sebe voli reći da je „idealan gost“ jer „dolazi rijetko i ostaje kratko”, a na koncertu u Puli se, zbog velikog interesa očekuju gužve.

Upravo zbog toga u subotu će biti otvorena tri ulaza: s donje 
strane Arene ulaz A kao glavni ulaz, u ulaz B ulaz se iz smjera Šijane – rotora te za tribine je ulaz C s gornje strane Arene.

Ulazi se otvaraju u 19 sati, a koncert počinje u 21 sat te organizatori napominju da je ostalo još malo ulaznica u prodaji, a mogu se kupiti na pretprodajnim mjestima Ticketshopa i Tisak media, dok će se na dan koncerta, ukoliko još bude ulaznica u prodaji, one moći kupiti na blagajni ispred Arene, od 9 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of