UZBUDLJIVE VIJESTI

Nina Badrić najavila veliki koncert: "Slavim 30 godina karijere, a stiže i novi album"

| Autor: Portal Novi list
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska glazbenica Nina Badrić gostovala je radijskom showu “Beautiful day” na bravo! radiju, gdje je s veseljem najavila da 30. studenog stiže u zagrebačku Arenu.

Nina je Arenu u Zagrebu već rasprodala 2020. godine, te se prisjetila tog iskustva. ,,Iskreno, taj koncert mi je bio ogromna trauma, to je bilo izuzetno teško za odraditi, znam da to ljudi ne vole čuti, ali bilo je vrijeme lockdowna, u potpuno poremećenim uvjetima koji su se mijenjali iz dana u dan, kao i situacija da smijemo raditi, ili ne”, priznala je Nina za bravo!.

,,Jedan dan bi dobili informaciju da se otkazuje, drugi dan da nas puštaju, tako da evo šest mjeseci smo živjeli pod ogromnim stresom i na kraju sam mislila da nitko neće doći u Arenu, da će svi zapravo otkazati zbog tog lockdowna i korone. Međutim, Arena je bila prepuna i zahvalna sam svakom čovjeku koji je došao i koji je bio sa mnom“, dodala je potom.

Osim koncerta, najavila je i novi album čije će pjesme izlaziti tijekom nadolazećeg razdoblja. Album je započeo novim singlom “Ono kad”, o kojem je Nina progovorila za Jutarnji list.

,,Završila sam čitav album, pa ćemo publici predstavljati pjesmu po pjesmu u razmaku od mjesec-dva dana. Danas je premijerno pušten novi singl koji se zove “Ono kad”. Pjesma je meni izuzetno draga i donosi jedan drugačiji zvuk, jedan odmak, ali je opet ostao, mogu tako reći, moj potpis”, kazala je.

Kako kaže, pred njome je radno ljeto. ,,Neće biti vremena za odmor. Ljeto će biti jako radno, ali ću ukrasti krajem osmog mjeseca vrijeme za sebe. Možda i u sredini sedmog zapalim negdje ako ću moći, krast ću sebi neke lijepe dane”, zaključila je naposljetku Nina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter