glazbena senzacija

Megapopularni pjevač 7. kolovoza stiže u Pulu

| Autor: Glas Istre
(Snimio: Duško Marušić Čiči/Glas Istre)

(Snimio: Duško Marušić Čiči/Glas Istre)


Na pozornicu pulske Arene 7. kolovoza popest će se američka zvijezda Jason Derulo.

Posjetitelji ovog koncerta imat će prilike uživati u pop izvedbama i rasplesanim koreografijama nagrađivanog pjevača, autora i plesača.

Početkom ove godine Derulo je izdao dugo očekivani album "Nu King" kojim je još jednom zavladao glazbenim ljestvicama.

Otkako se probio na svjetsku scenu s "Whatcha Say", svojim prvim platinastim singlom, ovaj nagrađivani izvođač, prodao je više od 250 milijuna singlova, od kojih čak 15 u platinastoj nakladi, a neki od njih su nezaboravni "Want to Want Me", "Wiggle", "Talk Dirty", "Trumpets", "It Girl", "In My Head", "Ridin" Solo", "Don"t Wanna Go Home", "Marry Me", "The Other Side", "Get Ugly", "Swalla", "Savage Love", "Take You Dancing". Udruživši snage u neočekivanom duetu s Michaelom Bubleom, singlom "Spicy Margarita" još je jednom oborio rekorde slušanosti.

"Rasplesani koncert Jasona Derula prava je glazbena senzacija. Glazbeni nastup ovog izvođača prate i atraktivne koreografije, tako da će publika imati priliku uživati u vrhunskoj pop izvedbi, a atmosfera najljepše hrvatske pozornice učinit će ovaj ljetni glazbeni spektakl još posebnijim!" poručili su organizatori ASF-a Branko Percan i Sandro Želesko.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter