Jedan od najposjećenijih festivala

FOTO / Sea Star, dan prvi: Buč Kesidi, Deborah de Luca, Hot Since 82 i drugi zapalili Stella Maris

| Autor: Zvonimir Guzić


Šesti umaški Sea Star Festival počeo je još u četvrtak navečer tulumom dobrodošlice. Povremena kiša nije spriječila publiku da se zabavi uz dobre vibracije za koje su se pobrinuli Mose, Tebra, Mr. Forest & Donnie Darko, te ostali DJ-evi.

U petak je osvanuo sunčan dan i do večeri ugrijao ionako vruću atmosferu u umaškom Stella Marisu na čijem sportskom kompleksu su se smjestile četiri Sea Star bine ispunjene raznovrsnim cjelonoćnim glazbenim programom. Bogato opremljene vizualnim efektima, globalno najpoznatijim razglasima i brojnim ekranima, pozornice su posjetiteljima pružile nezaboravno glazbeno iskustvo.

Na glavnom Tesla Main Stageu širine pedesetak metara, večer je otvorio kruševački bend Keni nije mrtav, a nastavilo se regionalnim grupama, Joker Out koji je prošle godine predstavljao Sloveniju na Euroviziji s pjesmom "Carpe diem", te dvojcem Buč Kesidi iz Pančeva. Kako je noć odmicala temperatura na "Tesli" je rasla, a tome su pridonosili američka senzacija INIKO, britanski DJ Hot Since 82, kijevski DJ dvojac ARTBAT, nova DJ zvijezda Lanna i kao šećer na kraju vladarica tehno beatova Deborah de Luca.

Energičnom setovima Thicc Boia otvorena je večer na Nautilus areni koja se nalazi na samom teniskom terenu sportskog kompleksa u Stella Marisu. Zevin, Jymenik & Tam, Z++, Kuku$ i Grše zatvorili su večer beatova balkanskog trap-ganga na Nautilus areni.

Electric Waves pozornicu otvorio je svojim energičnim nastupom Ivan Erjavac, a u istom ritmu nastavili su Inner Sense, Pablo Panda, Kali, Samo Tako b2b Korak, DBFB. Silent Disco DJ-evi zabavljali su neumornu publiku na malom, smještenom uz samu morsku lagunu, Silent Octopus stageu.

Jedan od najposjećenijih glazbenih festivala u Hrvatskoj doveo je i ove godine u Umag mnogobrojne goste željne dobre zabave, a tome je svojim mega brzim usponom i globalnom popularnošću pridonio i Baby Lasagna, domaći dečko koji se prometnuo u glavnu zvijezdu Sea Star festivala.

Jedinstven ambijent i atmosfera pružili su tisućama posjetitelja iz raznih dijelova svijeta i ove godine nezaboravnu zabavu na svjetskoj glazbenoj manifestaciji.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter