RIM TIM TAGI DIMOM DO SAD-A

Baby Lasagna ušao i na Billboardovu američku ljestvicu

| Autor: Glas Istre
(Snimio Marko Gracin)

(Snimio Marko Gracin)


Naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna ponovno je na prvom mjestu Billboardove ljestvice za Hrvatsku. Njegov hit "Rim Tim Tagi Dim" vratio se na prvo mjesto i pretekao singl "Fantazija", kojeg pjevaju Miach i Grše. Inače, Grše je na ljestvici već devet tjedana, piše N1.

Na trećem mjestu je Joost Klein koji je diskvalificciran iz finala Eurovizije s pjesmom "Europapa", a oism njega među 20 su još 4 pjesme koje smo mogli čuti u Malmou.

Francuz Slimane je s pjesmom "Mon Amour" je na šestom, a Nemo s "The Code" na osmom. Talijanska predstavnica Angelina Mango "La Noia" je 11., a Ukrajinke alyona alyona & Jerry Heil su 12. s pjesmom "Teresa & Maria".

Baby Lasagna uspio je doći i na svjetsku Billboard ljestvicu 200 pjesama. Njegova pjesma koja je osvojila najviše glasova publike na Euroviziji trenutno je na 139. mjestu.

(Screenshot @the_baby_lasagana Instagram)(Screenshot @the_baby_lasagana Instagram)

Ispod njega se smjestio Slimane s pjesmom "Mon Amour" na 144. mjestu. Na toj ljestvici su također i Joost na 51. mjestu te Nemo koji su na 52. mjestu.  Podsjetimo, Marko Purišić je prošlog petka ušao i na britansku top-listu singlova, i to na 36. mjesto.

Osim Babyja Lasagne, u prvih 40 najprodavanijh i najslušanijih singlova u Britaniji uvrstile su se još dvije eurovizijske pjesme.

Pobjednička "The Code" švicarskog umjetnika Nema na 18. je mjestu, a "Europapa" Joosta Kleina tjedan je završila 37. poziciji.

Na broju jedan, treći tjedan zaredom, američka je pjevačica Sabrina Carpenter sa singlom "Espresso", piše Večernji list.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum