DUGA BORBA S DEPRESIJOM

Pozlilo pjevaču Dini Merlinu. Završio je u bolnici

| Autor: Glas Istre
(Snimio Edvin Kalić)

(Snimio Edvin Kalić)


Pjevaču Dini Merlinu navodno je pozlilo i završio je u bolnici. Pjevaču je pozlilo u četvrtak oko 21 sat te je hitna došla do njegove trgovine "Magaza" koja se nalazi na Baščaršiji, navodi 24sata.

Kako 24sata neslužbeno doznaje, Dino Merlin je izvan životne opasnosti. Uz njega je bila i kći Naida koja je inače njegova osobna asistentica te ga je sinoć pratila do kola hitne pomoći.

Dino Merlin u prosincu je održao četiri koncerta u Areni Zagreb. Za nastupima ovog glazbenika još uvijek vlada veliki interes u cijeloj regiji i Merlin uživa veliku popularnost. U jednom periodu života ipak mu nije sve išlo od ruke i suočio se s depresijom te je o tome govorio u jednom intervju i podijelio je svoje iskustvo.

“U jednom razdoblju svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju. To ne bih poželio nikome. To se manifestiralo tako da sam bio nizašto – ispričao je Dino Merlin”, prenosi Blic te dodaje kako je tada zbog bolesti razmišljao o tome i da se prestane baviti glazbom.

“Apsolutno me ništa nije zanimalo, meni je bilo isto i život i smrt. Jednostavno sam samo bio biljka. To je bio period kada sam htio napustiti glazbu i svašta mi je tada padalo na pamet, ali eto, nekim čudom sam se izvukao – kazao je glazbenik koji se nakon tog teškog perioda vratio glazbi i snimio je 2000. godine album “Sredinom”, na koji je jako ponosan.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini