Kraljevi PARODIJE

VIDEO / Pjesma Baby Lasagne dobila je i prvu obradu: "12 bodova za Vatrogasce"

| Autor: Glas Istre
(Screenshot / Youtube)

(Screenshot / Youtube)


U nedjelju navečer oči diljem Hrvatske pratile su samo jednu stvar. Održano je, naime, spektakularno finale ovogodišnje Dore tijekom kojeg je nastupilo 16 izvođača. Nakon zbrajanja glasova žirija i publike, veliku pobjedu odnio je Baby Lasagna sa pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’, koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu, prenosi dnevno.hr. 

No ono što gotovo nitko nije znao jest da za ovu pobjedničku pjesmu odnedavno postoje i dva spota.

Za sve koji su se oko ovoga zapitali, situacija je doista neobična. Naime, na YouTube kanalu popularnog sastava Vatrogasci osvanula je obrada Lasagnine pjesme, i to u parodijskom obliku. Otpjevana na hrvatskom jeziku, pjesma nosi naziv ‘Rim Tu Tiki Tiki’ te se jednim dijelom zaista odnosi i na lazanje.

Spot u sličnom duhu kao i original

U pjesmi se, osim lazanji, na pomalo podrugljiv način opisuje i pjevačevo iskustvo na Dori. Spot je snimljen u sličnom duhu kao i onaj samog Purišića, no sudeći po izgledu za njega su ipak bila izdvojena manja sredstva. Snimka je objavljena prije tek nešto više od sat vremena, a komentara i pregleda iz minute u minutu sve je više.

“Bogovi parodije i zabave”, “To je trebalo na Doru”, “Pogrešnu verziju pjesme su poslali na Eurosong”, “Bez Bubija ili Dugog jednostavno ne valja”, “12 bodova”, samo su neki od komentara. U trenutku pisanja ovog članka pjesma već broji preko 800 pregleda, a zasigurno će ih biti i više. Preostaje još za vidjeti hoće li se o ovoj parodiji oglasiti i Baby Lasagna, zaključuju iz dnevno.hr.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater