FINALE

Prvi hrvatski Superstar je Hana Ivković, Labinjan Toni Peruško nije osvojio titulu - ali je itekako dojmio žiri

| Autor: Glas Istre
Toni Peruško (Foto: Superstar / RTL)

Toni Peruško (Foto: Superstar / RTL)


Antonija je primila finalne rezultate u ruke, naglasila koliko je teško uopće pročitati ih, pa izjavila kako je glasovalo više od 100.000 ljudi.

Odlučila je prekinuti nestrpljenje među kandidatima i publikom. Rezultati su odlučili - prvi hrvatski Superstar je Hana Ivković.

Labinjan Toni Peruško, iako nije pobijedio, u finalu "Superstara" pokazao je izniman talent, fantastičan glas i prisutnost na sceni, a žiri, koji čine etablirane glazbene zvijezde - Severina, Nika Turković, Filip Miletić i Tonči Huljić - u više navrata pohvalili su Tonijevu interpretaciju raznih pjesama.

Samouvjereniji no ikad, Toni je s prvom pjesmom - "Rebel Yell" Billyja Idola 'zapalio' pozornicu, a na njegov glas - nitko nije ostao imun!

U svom prepoznatljivom alternativnom stilu, Toni je doslovno 'zapalio' pozornicu, a u jednom trenutku skinuo je sa sebe kožnu jaknu, ostavši u mrežastoj, potpuno prozirnoj košulji.

Toni je stvorio atmosferu pravog koncerta, što je komentirala i Antonija Blaće, pitajući se gdje će i kada imati priliku vidjeti njegove samostalne koncerte. Bez obzira na današnji ishod, Tonijeva karijera ovdje sigurno ne završava, a koliko je dobar u poslu koji radi, potvrđuju i komentari žirija.

"Ovo je bilo baš, baš odlično", rekla mu je Nika, koja je u početku ostala bez riječi, iznenađena njegovim scenskim nastupom. Tonči mu je rekao da se današnjom izvedbom iskupio za prethodnu, koja po njegovom mišljenju nije najbolje predstavila njegovu osobnost, i zaključio je da je današnji nastup bio odličan.

Severina se složila da je Toni bio izvrstan i da se večeras predstavio u najboljem svjetlu, no hoće li mu današnji nastup biti dovoljan za pobjedu, ostaje vidjeti.

Za drugu pjesmu, Toni je odabrao pjesmu "Mjesto za mene" Urbana & 4 benda, koja mu je, prema riječima žirija, odlično sjela. Ponovno je pokazao svoju široku lepezu talenta, a njegov scenski nastup još je jednom oduševio žiri.

Nika Turković je zaključila da će od sada tražiti njega kao inspiraciju za svoje outfite, a Huljić je rekao kako je Toni "odlična reklama" za sve one koji bi se eventualno prijavili u šou. Simpatični i skromni Istranin obratio se gledateljima s pozitivnim riječima o šou, pozivajući sve da se prijave, jer Superstar je mjesto "gdje se snovi ostvaruju".

Severina je još jednom zaključila koliko je Toni kvalitetan glazbenik, ali i koliko zaslužuje biti u ovoj fazi natjecanja, zbog svoje skromnosti, ali naravno i neospornog talenta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter