Infobip Connect program

Premijera ekskluzivnog dokumentarca o tehnološkom razvoju u Africi

(Foto: Infobip)

(Foto: Infobip)


Nakon predstavljanja na prvom Infobip Connectu u Zagrebu, globalna cloud komunikacijska platforma Infobip organizira vodnjansku premijeru ekskluzivnog dokumentarca "New Horizons: Developing African Tech Ecosystem(s)".

Dokumentarac su kreirali producenti Al Jazeera Balkans, a premijerno će se u Vodnjanu prikazati u četvrtak, 22. veljače u 18 sati u prostorima Infobipovog Pangea Campusa.

- Ovaj dokumentarac nudi sveobuhvatan pregled razvoja zajednica developera i startupa u Africi kroz prizmu Infobipovih okupljanja, inicijative koja nam je donijela titulu najboljeg regionalnog DevRel programa na konferenciji DevRelCon London 2023.

Dokumentarac prikazuje duh inovacije, otpornosti i suradnje koji definiraju afrički tech ekosustav, istovremeno ističući utjecaj Infobipa na razvoj developera i startupa u regiji, istaknuo je Marijan Čipčić, voditelj Infobip Connect programa.

Ulaz na premijeru je besplatan uz registraciju na linku: https://www.eventbrite.com/e/movie-night-after-work-gathering-infobip-pangea-campus-vodnjan-tickets-827471338047

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater