DANAŠNJE VRIJEME...

Hrvatski političar objavio fotku kolege iz Sabora kako jede burek. Nastao je metež u komentarima pa se zapitao: LJUDI, NA ČEMU STE VI?

| Autor: Glas Istre
Miro Bulj

Miro Bulj


Mostovac Miro Bulj danas se za marnedu počastio burekom.

Ne bi to bila vijest da Marin Miletić, njegov kolega iz stranke i Sabora, nije to objavio na Facebooku. Miletić je valjda želio reći da je Bulj "čovjek iz naroda" pa jede običnu, radničku hranu, kao što je burek, a ne nekakave brancine i kapešante.

U komentaru je napisao "uno di noi" (jedan od nas) i "to smo mi" te potpisao Most i stavio znak vatre i hrvatsku zastavu. 

Ne treba ni reći da se u komentarima pokrenulo ludilo, s naglaskom na besmislene rasprave. Pa se tako krenulo pisati je li ispravno reći burek, pita ili sirnica i kako se uopće burek jede - rukama ili nožem i vilicom, kao Bulj.

Miro Bulj

Na koncu je reagirao i Miletić, koji je napisao:

"Dragi ljudi, ova fotka je trebala prikazati mog prijatelja i našeg velikog heroja, diku Mosta, Mira Bulja, kako na dan Splićana u Splitu ne hodočasti po skupocjenim restoranima nego jede s ljudima; narodom, često s nogu, ovaj put burek.

Ima se sigurno nekada vremena za pojesti i janjetinu, ali smisao fotke je bio u tome - pokazati koliko je Miro od naroda i za narod.

Vi pak udariste u - ludilo.
Jel burek ili sirnica, jel ovo ili ono, i nije bed da svatko napiše što hoće, ali vi ulazite u ludilo, vi bi se svađali. Dobro koji je vama? Na čemu ste? Zašto ste tako isfrustrirani i zločesti? Imate višak vremena? Koji jarac je vama moji ljudi? Tolika količina jala i gluposti je nevjerojatna.
Nekad mi se čini i da nismo za drugo nego za HDZ pa da nas do kraja uvaljaju u blato dok ne nestanemo svi.
Koja ekipa, kakvi ljudi.
Nevjerojatno.
Evo, mi Riječani uvijek kada kažemo burek mislimo na ovo gore što jede Miro: burek od sira.
Koji je vama svima, Đizs! - napisao je Miletić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini