make your own movie

Veliko priznanje: Promotivni film TZ Kvarnera osvojio prestižnu nagradu na filmskom festivalu u Berlinu

| Autor: Glas Istre
(Foto TZ Kvarnera)

(Foto TZ Kvarnera)


Atraktivan promotivni film Turističke zajednice Kvarnera "Make Your Own Movie" osvojio je prestižnu nagradu na filmskom festival "The Golden City Gate" u Berlinu u velikoj konkurenciji kandidiranih filmova iz cijelog svijeta!

U filmu su kroz nešto više od 3 minute prikazane ljepote brojnih kvarnerskih turističkih destinacija, a zahvaljujući jedinstvenom i zanimljivom konceptu i kadrovima, film je nakon premijere u Opatiji i na Sarajevo Film Festivalu izazvao velik val oduševljenja u domaćim i stranim medijima te prikupio veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama!

(Foto TZ Kvarnera)(Foto TZ Kvarnera)

Snimljen je u produkciji Filmerije i Kinoteke. Redatelj i urednik filma je Sanjin Stanić koji je zajedno s Ljubom Zdjelarevićem i producent, a u suradnji s Edijem Mužinom, potpisuje i scenarij. Direktor fotografije je Hrvoje Franjić. U filmu se pojavljuju glumci Ivan Raffaelli, Zijad Gračić, Serena Ferraiuolo, Damir Orlić, Marina Musulin.

"Iznimno sam ponosna, jako nas je razveselila ova vijest i ovo svjetsko priznanje našem filmu! Kad smo krenuli u projekt izrade filma, htjeli smo naš predivni Kvarner pokazati iz jednog drugog kuta, kroz jedan inovativan način i stvoriti kvalitetan promocijski alat i sadržaj, čiju je stvarnu vrijednost kako vidimo prepoznala i nagradila sama filmska struka. A sudeći po reakcijama medija i publike nakon nacionalne premijere u rujnu prošle godine zaista smo stvorili sadržaj privlačan svima. Na našem Youtube kanalu film do danas broji gotovo 70 tisuća pregleda, a nakon proglašenja na ovom svjetskom filmskom festivalu gledanost će zasigurno porasti budući da će o našem filmu pisati mediji iz cijelog svijeta. Samim time Kvarner će naći put do novih gostiju", ponosno ističe Peršić Živadinov, direktorica Turističke zajednice Kvarnera.

(Foto TZ Kvarnera)(Foto TZ Kvarnera)

Dodjela nagrada održana je tijekom trajanja najvećeg svjetskog turističkog sajma ITB u Berlinu koji se ove godine održava od 5. do 7. ožujka. Svake godine na ovaj filmski festival prijavi se preko 100-tinjak filmova iz cijelog svijeta, a nezavisni ocjenjivački sud kojeg čini 45 stručnjaka izabire najbolje. Festival se održava od 2001. godine.

Promotivni film "Make your own movie" može se pogledati na poveznici.


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum